EUR: 333,32 Ft
CHF: 304,48 Ft
2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Egyéb Tatabánya

Tatabányán köröztek a legjobbak

Kelet-Európa-kupán és Turul Kupán, egyben országos felnőttbajnokságon mérték össze tudásukat és gyorsaságukat a görkorcsolyázók

A Tatabányai Diák Korcsolyázó Egyesület szép eredményeket várt versenyzőitől, hiszen hazai pályán állhattak rajthoz, négy kategóriában. Ezen a pályán szeretnek edzeni az ellenfelek is, ha csak tehetik.


Az ország távoli pontjairól is érkeztek csapatok a versenyre

Az ország távoli pontjairól is érkeztek csapatok a tatabányai görkorcsolyapályára. A Kistelekről érkezett versenyzők már péntek délután rótták a köröket és készültek a hétvégi megmérettetésre. A Hétkerék Egyesület vezetője, Csala Nikolett azt mondta, az autópályáról egyenesen a pályára hajtottak, még a szállásukat sem foglalták el. Az edzésben is szerették volna ugyanis megelőzni a többieket.

Lugosi Lászlótól, a tatabányai csapat edzőjétől a versenyen megtudtuk, hogy a felnőtt kategória győztesei augusztusban részt vehetnek a belgiumi Európa-bajnokságon, így különösen nagy tétje volt a versenynek.

A Tatabányai Diák Korcsolyázó Egyesület több rövid pályás gyorskorcsolyás olimpikont és utánpótlásbajnokot nevelt ki az elmúlt tíz évben. Nem véletlen, hogy ezen a hétvégén is több dobogós és pontszerző helyet gyűjtöttek be a hazai versenyzők a különféle korosztályokban.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A BDO-é a legjobb csapat

  A BDO-é a legjobb csapat

  Minden eddiginél kiegyenlítettebb küzdelmet hozott a legjobb céges focicsapatok Tatabányán rendezett döntője, ahol fővárosi győztes vihette haza a serleget vasárnap a Földi Imre Sportcsarnokból.

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Megtelik a szegedi égbolt

  Megtelik a szegedi égbolt

  Magyar produkciók és különleges külföldi gépek, valamint egyszerre három hőlégballonverseny várja az érdeklődőket a legnagyobb hazai repülős rendezvényen, a pénteken kezdődő IV.

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.