EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 20., péntek
Friderika

Extra

Taxisofőr rabolta el Hugh Grant feleségét

Hugh Grant és Anna Eberstein májusi esküvőjük után csodálatos nászútra mentek, ami nem igazán volt zökkenőmentes. A színész Seth Meyers Late Night című show-jában mesélt arról, hogy a nyaralás alatt egy taxisofőr elrabolta a feleségét. Anna nem tudta kifizetni a hateurós díjat a taxisnak, ezért megálltak egy automatánál, de az nem működött. A sofőr ekkor már magából kikelve üvöltött a párral, és fenyegetőzött, mire a színész is elkezdett kiabálni, így a taxisofőr fogta magát és elhajtott Annával. Szerencsére a hatóságok segítségével Grant hamar megtalálta nejét, és végül nem tett feljelentést a sofőr ellen.

Profimedia, Splash

Kapcsolódó Cikkek

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.

 • Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Közel kétmillió fő, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a Facebookon a legendás 51-es körzet leigázására. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.

 • Király Linda: Elloptam apukám kocsiját

  Király Linda: Elloptam apukám kocsiját

  Ábel Anita nagy sikerű talkshowjában, a Nő Commentben hétről hétre négy ismert nővel és egy férfivendéggel együtt boncolgat hétköznapi vagy éppen szokatlan, nőket érintő témákat. A legfrissebb epizódban Dobó Kata, Király Linda, Kiss Orsolya, Hadas Kriszta és Steiner Kristóf beszélgettek többek közt arról, hogy kinek milyenek voltak az iskolaévei, mennyire voltak szigorúak gyerekként a szülei.