EUR: 333,32 Ft
CHF: 304,48 Ft
2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Extra

Taylor Swift is szerepel a Macskák filmadaptációjában

Taylor Swift popszupersztár is szerepel a Macskák című musicalből készülő filmben, amelyben Jennifer Hudson alakítja az egyik főszerepet.

A produkciót a brit Tom Hooper rendezi, aki korábban A nyomorultakból is forgatott filmet és A király beszéde című filmjéért Oscar-díjat kapott.


A T. S. Eliot költeményei alapján született, Macskák című musicalt Andrew Lloyd Webber komponálta. A darabot 1981-ben mutatták be Londonban, a Broadwayn pedig 1982 és 2000 között játszották.

A Variety.com értesülése szerint Hudson Grizabellát, az egykor népszerű macskát alakítja, aki elismerésre vágyik. Taylor Swift mellett szerephez jut James Corden és Ian McKellen is.

A filmet gyártó Universal filmstúdió még nem erősítette meg a szereposztással kapcsolatos híreket, és azt sem hozták nyilvánosságra, hogy mikorra tervezik a produkció premierjét.

A 28 éves Swift nemzedéke egyik legjobban kereső énekese, de már a filmvásznon is feltűnt kisebb mellékszerepekben. 2010-ben a Valentin-nap című romantikus vígjátékban láthatták a nézők, 2014-ben pedig Az emlékek őre című sci-fiben.

Swift egyébként nagyon szereti a macskákat, gyakran tesz fel fotókat a közösségi médiára két cicájáról, Oliviáról és Meredithről.

Kapcsolódó Cikkek