2018. december 12., szerda
Gabriella

Extra

Taylor Swift is szerepel a Macskák filmadaptációjában

Taylor Swift popszupersztár is szerepel a Macskák című musicalből készülő filmben, amelyben Jennifer Hudson alakítja az egyik főszerepet.

A produkciót a brit Tom Hooper rendezi, aki korábban A nyomorultakból is forgatott filmet és A király beszéde című filmjéért Oscar-díjat kapott.


A T. S. Eliot költeményei alapján született, Macskák című musicalt Andrew Lloyd Webber komponálta. A darabot 1981-ben mutatták be Londonban, a Broadwayn pedig 1982 és 2000 között játszották.

A Variety.com értesülése szerint Hudson Grizabellát, az egykor népszerű macskát alakítja, aki elismerésre vágyik. Taylor Swift mellett szerephez jut James Corden és Ian McKellen is.

A filmet gyártó Universal filmstúdió még nem erősítette meg a szereposztással kapcsolatos híreket, és azt sem hozták nyilvánosságra, hogy mikorra tervezik a produkció premierjét.

A 28 éves Swift nemzedéke egyik legjobban kereső énekese, de már a filmvásznon is feltűnt kisebb mellékszerepekben. 2010-ben a Valentin-nap című romantikus vígjátékban láthatták a nézők, 2014-ben pedig Az emlékek őre című sci-fiben.

Swift egyébként nagyon szereti a macskákat, gyakran tesz fel fotókat a közösségi médiára két cicájáról, Oliviáról és Meredithről.

Kapcsolódó Cikkek

  • Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

    Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

    Osvárt Andrea egy bájos és törékeny nő, akit a munkájából fakadóan mégis gyakran láthatunk férfias szerepben. Saját producerirodát vezet, ahol olykor bizony keményen rá kell csapnia az asztalra.

  • Varga Viktor temetésen kezdte

    Varga Viktor temetésen kezdte

    Fest, szobrászkodik, zenél, a napokban viszont idejének nagy részét a próbateremben tölti. Ezúttal nem koncertre, hanem egy színpadi szuperprodukcióra készül Varga Viktor, aki az Álomutazó című mesemusicalben Reklám Marcit alakítja és három dalt is énekel Radics Gigivel közösen.