EUR: 323,60 Ft
CHF: 285,83 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Sport

Te kinek a győzelmére fogadnál?

Az idei foci-vb negyeddöntőinek első napján délután Uruguay és Franciaország, este pedig Brazília és Belgium csapatai mérik össze erejüket! Délután kiderül, hogy az eddig hibátlanul teljesítő Uruguay vagy az oddsmesterek szerint esélyesebb francia válogatott győzedelmeskedik. Azon is sokan izgulhatnak, hogy a papírforma szerint alakul-e az esti meccs eredménye, és a brazilok menetelnek magabiztosan tovább, vagy újabb meglepetéseredmény születik és a nagy közönségkedvenc belga csapat kerekedik felül?

Videónkban olyan elismert szakértők és lelkes focirajongók latolgatják a csapatok esélyeit, mint Vitray Tamás, Hevesi Tamás, Dj Dominique és  Cooky, de megszólal a Szerencsejáték Zrt. Tippmix szakértője is, aki különleges fogadási ajánlatokat kínál a labdarúgás szerelmeseinek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Beckham miami csapata kispadjára ültené Zidane-t

  Beckham miami csapata kispadjára ültené Zidane-t

  Újra egy csapatban lesz David Beckham és korábbi madridi klubtársa, Zinedine Zidane? A már visszavonult angol futballcsillag szeretné Zizou-t floridai futballcsapata, az idén alakult Inter Miami kispadjára ültetni.

 • Rekordlétszámmal rajtol a sporttörténelmi darts Eb Budapesten

  Rekordlétszámmal rajtol a sporttörténelmi darts Eb Budapesten

  Rekordlétszám, 38 ország 288 versenyzője vesz részt a szeptember 26. és 28. között Budapesten sorra kerülő steel darts Európa-bajnokságon. A sporttörténelmi kontinensviadalon – hiszen Magyarország először rendez felnőtt darts világversenyt – a hazai szakvezetés a válogatottaktól a mezőny első felébe jutást várja, és bizakodik az éremszerzésben is.

 • Tiger Woods öt év után nyert újra

  Tiger Woods öt év után nyert újra

  Tökéletesre sikerült Tiger Woods visszatérő szezonjának zárása: a profi golfozók legrangosabb sorozatának (US PGA Tour) 2017/18-as utolsó versenyén, az Atlantában rendezett Tour Championshipen győzni tudott, ezzel öt év után először bizonyult a legjobbnak egy tornán.