EUR: 323,76 Ft
CHF: 284,54 Ft
2018. augusztus 21., kedd
Sámuel, Hajna

Extra

Tengerparton nyaralnak a magyar sztárok

A magyar hírességek is bevették a tengerpartokat, hogy kipihenjék az egész éves hajtást. Van, aki nagy családi nyaralást tervezett, más közösen romantikázik szerelmével vagy éppen a barátaival töltődik fel a világ különböző helyein. 

Horváth Tomi: Törökország


fotó: instagram

Horváth Tomi feleségével, nevelt fiával és legjobb barátjával utazott el július elején Törökországba. A Nagy Duett idei győztese egy luxusszállodában családi körben töltődött egy héten át.

Zimány Linda: Spanyolország

fotó: instagram

Zimány Linda a napokban érkezett meg Barcelonából, ahova barátnőjével utaztak el. A modell a pihenés és napozás mellett egy Beyoncé-koncertre is ellátogatott a spanyol nagyvárosban.

Kasza Tibi: Anglia

fotó: instagram

Kasza Tibi és várandós felesége kislányuk érkezése előtt minél több időt akarnak kettesben tölteni. Jelenleg is Andi egyik kedvenc helyén, a tengerparti angol kisvárosban, Bringhtonban romantikáznak.

Tóth Gabi és Krausz Gábor: Görögország

Tóth Gabi és Krausz Gábor első közös nyaralásukat töltik a görög tengerparton. A szerelmesek nagyon élvezik a közös pihenést, amiről egy intim, ágyban készült fotót is megosztottak rajongóikkal.

Kapcsolódó Cikkek

  • Fiával jár bulizni Győrfi Pál

    Fiával jár bulizni Győrfi Pál

    Győrfi Pál fiatalos apukaként 21 éves fiával, Danival jár el olykor szórakozni. Az Országos Mentőszolgálat Szóvívője engedékeny apukának tartja magát, amiből adódnak problémái kisebb gyerekeivel.