EUR: 323,23 Ft
CHF: 286,96 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Egyéb I.kerület

Terápia és kihívás vár a Várkertben

Jóga a Várkert Bazárban
Bakonyi Panni
( Fotó: Sáfár Tibor)

Jóga a Várkert Bazárban
Bakonyi Panni
( Fotó: Sáfár Tibor)


Jóga a Várkert Bazárban
Bakonyi Panni
( Fotó: Sáfár Tibor)

Csodás panoráma mellett, jó levegőn zárhatjuk a napot a Várkert Bazár teraszán Bakonyi Panni jógaoktatóval. A  60 perces, vinyasa flow stílusú jógaóra közepesen dinamikus, légzésritmusra változtatott pózokkal. Legutóbb a rossz idő miatt gyönyörű képek között lazulhattak az érdeklődők, augusztus 2-án és 9-én este fél 8-kor azonban már Várkert Bazár Panoráma teraszán várja az érdeklődőket Bakonyi Panni.

– Mindenki más motivációból jógázik, én a személyes fejlődés mellett nagy örömöt és kihívást is látok benne. Hivatalosan pr-marketing szakon végeztem, kanyargós út vezetett a jógához, még kanyargósabb a tanításhoz. Számomra az, ha ráállok a jógamatracomra, egyszerre terápia és kihívás. Ezért tanítok edzőtermen kívül, akár börtönben is, fogvatartottaknak. Gyere, nagy szeretettel várlak a Várkert jógaóráin – biztat mindenkit Bakonyi Panni. A szabadtéri órákat azoknak is javasolják, akik még sosem jógáztak, de szívesen kipróbálnák.

Jógamatracot, mozgásban nem akadályozó ruhát és vizet kell vinni, érkezés 19 órától a Testőrpalota jegypénztárán keresztül. Rossz idő esetén a Várkert Bazár oldalán (www.varkertbazar.hu) lehet tájékozódni.

Kapcsolódó Cikkek

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.