2018. szeptember 22., szombat
Móric

Egyéb I.kerület

Terápia és kihívás vár a Várkertben

Jóga a Várkert Bazárban
Bakonyi Panni
( Fotó: Sáfár Tibor)

Jóga a Várkert Bazárban
Bakonyi Panni
( Fotó: Sáfár Tibor)


Jóga a Várkert Bazárban
Bakonyi Panni
( Fotó: Sáfár Tibor)

Csodás panoráma mellett, jó levegőn zárhatjuk a napot a Várkert Bazár teraszán Bakonyi Panni jógaoktatóval. A  60 perces, vinyasa flow stílusú jógaóra közepesen dinamikus, légzésritmusra változtatott pózokkal. Legutóbb a rossz idő miatt gyönyörű képek között lazulhattak az érdeklődők, augusztus 2-án és 9-én este fél 8-kor azonban már Várkert Bazár Panoráma teraszán várja az érdeklődőket Bakonyi Panni.

– Mindenki más motivációból jógázik, én a személyes fejlődés mellett nagy örömöt és kihívást is látok benne. Hivatalosan pr-marketing szakon végeztem, kanyargós út vezetett a jógához, még kanyargósabb a tanításhoz. Számomra az, ha ráállok a jógamatracomra, egyszerre terápia és kihívás. Ezért tanítok edzőtermen kívül, akár börtönben is, fogvatartottaknak. Gyere, nagy szeretettel várlak a Várkert jógaóráin – biztat mindenkit Bakonyi Panni. A szabadtéri órákat azoknak is javasolják, akik még sosem jógáztak, de szívesen kipróbálnák.

Jógamatracot, mozgásban nem akadályozó ruhát és vizet kell vinni, érkezés 19 órától a Testőrpalota jegypénztárán keresztül. Rossz idő esetén a Várkert Bazár oldalán (www.varkertbazar.hu) lehet tájékozódni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.