2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Egyéb I.kerület

Terápia és kihívás vár a Várkertben

Jóga a Várkert Bazárban
Bakonyi Panni
( Fotó: Sáfár Tibor)

Jóga a Várkert Bazárban
Bakonyi Panni
( Fotó: Sáfár Tibor)


Jóga a Várkert Bazárban
Bakonyi Panni
( Fotó: Sáfár Tibor)

Csodás panoráma mellett, jó levegőn zárhatjuk a napot a Várkert Bazár teraszán Bakonyi Panni jógaoktatóval. A  60 perces, vinyasa flow stílusú jógaóra közepesen dinamikus, légzésritmusra változtatott pózokkal. Legutóbb a rossz idő miatt gyönyörű képek között lazulhattak az érdeklődők, augusztus 2-án és 9-én este fél 8-kor azonban már Várkert Bazár Panoráma teraszán várja az érdeklődőket Bakonyi Panni.

– Mindenki más motivációból jógázik, én a személyes fejlődés mellett nagy örömöt és kihívást is látok benne. Hivatalosan pr-marketing szakon végeztem, kanyargós út vezetett a jógához, még kanyargósabb a tanításhoz. Számomra az, ha ráállok a jógamatracomra, egyszerre terápia és kihívás. Ezért tanítok edzőtermen kívül, akár börtönben is, fogvatartottaknak. Gyere, nagy szeretettel várlak a Várkert jógaóráin – biztat mindenkit Bakonyi Panni. A szabadtéri órákat azoknak is javasolják, akik még sosem jógáztak, de szívesen kipróbálnák.

Jógamatracot, mozgásban nem akadályozó ruhát és vizet kell vinni, érkezés 19 órától a Testőrpalota jegypénztárán keresztül. Rossz idő esetén a Várkert Bazár oldalán (www.varkertbazar.hu) lehet tájékozódni.

Kapcsolódó Cikkek

 • A BDO-é a legjobb csapat

  A BDO-é a legjobb csapat

  Minden eddiginél kiegyenlítettebb küzdelmet hozott a legjobb céges focicsapatok Tatabányán rendezett döntője, ahol fővárosi győztes vihette haza a serleget vasárnap a Földi Imre Sportcsarnokból.

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.

 • Megtelik a szegedi égbolt

  Megtelik a szegedi égbolt

  Magyar produkciók és különleges külföldi gépek, valamint egyszerre három hőlégballonverseny várja az érdeklődőket a legnagyobb hazai repülős rendezvényen, a pénteken kezdődő IV.