2018. december 10., hétfő
Judit

Belföld

Csúnyán lebukott a porszívócsöves kukkoló

A kaposvári bíróság feltételesen szabadlábra helyezte azt a 42 éves férfit, aki egy porszívócsőre erősített mobiltelefonnal próbálta meglesni a szomszédjában fürdő nőt.

A szemérmetlen akció azonban félresikerült, ugyanis amikor a cső végére fogatott videót rögzítő készülék nekikoccant az ablaknak, azonnal lebukott, ugyanis a meztelen fürdőző kiabálni kezdett. Igaz, a kukkoló ijedtében azonnal törölte a felvételt, ám ennek ellenére tiltott adatszerzés miatt állították bíróság elé.

Kapcsolódó Cikkek

 • A család a nemzet fennmaradásának záloga

  A család a nemzet fennmaradásának záloga

  A család az az alapegység, amely nemzetünk fennmaradásának záloga – jelentette ki az ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár hétfőn Szegeden.

 • Újabb kilencmilliárd forint a Kárpát-medencei óvodafejlesztési programra

  Újabb kilencmilliárd forint a Kárpát-medencei óvodafejlesztési programra

  A magyar kormány 9,048 milliárd forintot fordít a Kárpát-medencei óvodafejlesztési program harmadik ütemére – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Kárpátalja együttműködésének fejlesztéséért és a Kárpát-medencei óvodafejlesztési program koordinálásáért felelős miniszteri biztos hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón.

 • Vona Gábor megvédte a zsidózó jobbikost

  Vona Gábor megvédte a zsidózó jobbikost

  Újabb volt képviselőtársa sietett a zsidózó jobbikos segítségére, a Jobbik volt elnöke szerint Szávay István azzal, hogy lemondott parlamenti mandátumáról, minden elvárásnak eleget tett.