EUR: 323,60 Ft
CHF: 285,83 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Belföld

Csúnyán lebukott a porszívócsöves kukkoló

A kaposvári bíróság feltételesen szabadlábra helyezte azt a 42 éves férfit, aki egy porszívócsőre erősített mobiltelefonnal próbálta meglesni a szomszédjában fürdő nőt.

A szemérmetlen akció azonban félresikerült, ugyanis amikor a cső végére fogatott videót rögzítő készülék nekikoccant az ablaknak, azonnal lebukott, ugyanis a meztelen fürdőző kiabálni kezdett. Igaz, a kukkoló ijedtében azonnal törölte a felvételt, ám ennek ellenére tiltott adatszerzés miatt állították bíróság elé.

Kapcsolódó Cikkek

  • Szigorítja a menekültügyi rendszert az olasz kormány új törvénycsomagja

    Szigorítja a menekültügyi rendszert az olasz kormány új törvénycsomagja

    Az érkezők azonosítási idejének meghosszabbítását, a humanitárius menedékjog kérelmezésének szigorítását, valamint a bűncselekményt elkövető emberek kiutasítását is tartalmazza az olasz kormány új biztonsági és migrációs törvényerejű rendelete, amelyet Giuseppe Conte miniszterelnök és Matteo Salvini belügyminiszter mutatott be hétfőn Rómában.

  • Gellért 100 – a hazai vendéglátás legendája

    Gellért 100 – a hazai vendéglátás legendája

    Hogy miben közös Habsburg Otto, Richard Nixon, Yehudi Menuhin, Andrew Lloyd Webber, Zsigmond Vilmos, vagy Maximillian Shell? Mindegyikük nevét egy-egy lakosztály viseli a Danubius Hotel Gellértben, ahol többször is megszálltak. Budapest egyik legszebb szállodaépülete idén szeptemberben ünnepli centenáriumát.