EUR: 332,90 Ft
CHF: 302,74 Ft
2019. szeptember 18., szerda
Diána

Belföld

Csúnyán lebukott a porszívócsöves kukkoló

A kaposvári bíróság feltételesen szabadlábra helyezte azt a 42 éves férfit, aki egy porszívócsőre erősített mobiltelefonnal próbálta meglesni a szomszédjában fürdő nőt.

A szemérmetlen akció azonban félresikerült, ugyanis amikor a cső végére fogatott videót rögzítő készülék nekikoccant az ablaknak, azonnal lebukott, ugyanis a meztelen fürdőző kiabálni kezdett. Igaz, a kukkoló ijedtében azonnal törölte a felvételt, ám ennek ellenére tiltott adatszerzés miatt állították bíróság elé.

Kapcsolódó Cikkek

 • Figyelem! Október 31-ig egyeztethet még adatot a bankjával

  Figyelem! Október 31-ig egyeztethet még adatot a bankjával

  Október 31-ig kell adataikat egyeztetniük azoknak a banki, biztosítói, nyugdíjpénztári ügyfeleknek, akiket erről szolgáltatójuk értesített; adategyeztetés hiányában novembertől a banki ügyfelek például nem kezdeményezhetnek új tranzakciót a számlájukon – hívta fel a figyelmet szerdai közleményében a Magyar Nemzeti Bank (MNB).

 • A kereszténydemokrata felfogás mást tart értékesnek, mint a liberális

  A kereszténydemokrata felfogás mást tart értékesnek, mint a liberális

  A kereszténydemokrata felfogás mást tart értékesnek, mint a liberális, például a kereszténydemokrata megközelítés közösségben: családban, nemzetben gondolkodik – mondta Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megítéléséért felelős államtitkára szerdán Budapesten.

 • Százmilliárdok érkeztek a kincstárba

  Százmilliárdok érkeztek a kincstárba

  Az elmúlt években több, a feketegazdaság letörésére alkalmas informatikai rendszert alakított ki az adóhivatal, az elektronikus ellenőrzési megoldások néhány év alatt több száz milliárd forint bevételt hoztak az államnak – mondta a Magyar Nemzetnek nyilatkozva Tállai András, a Pénzügyminisztérium államtitkára.