EUR: 323,45 Ft
CHF: 286,27 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Extra

Titokzatos férfi zaklatta Orosz Barbit

Orosz Barbi szexi kisugárzásával rendre leveszi a lábukról a férfiakat, akik bizony olykor hajlamosak túlzásba esni. A csinos műsorvezető a Lokálnak elárulta: egy titokzatos férfi hosszú időn át figyelte, sőt, a lakásáig követte, hogy ajándékokkal halmozza el.

Orosz Barbi
Fotó: Mészáros Diána

–Cserépfaluból származom, ahol korábban megszoktam az emberek mérhetetlen szeretetét és közelségét. Éppen ezért én a mai napig nagyon közvetlen vagyok a rajongóimmal, aminek nem mindig lesz jó vége – kezdte lapunknak Barbi, aki körülbelül egy évvel ezelőtt arra lett figyelmes, hogy valaki rendszeresen követi, figyeli őt.


–Nagyon ügyesen csinálta az illető, hisz viszonylag sokáig nem vettem észre, hogy folyamatosan figyel. Aztán egy ponton túl már nem lehetett őt nem észrevenni, bármerre jártam, étteremben, kávézóban, mindenütt ott volt. Az a bizonyos pohár akkor telt be végleg, amikor már azt is tudta, hogy hol lakom, és a ajtóm előtti részt  virágokkal, ajándékokkal árasztotta el. Nem hittem a szememnek, hogy hogy lehet valaki ennyire kattantul elszánt, elhatároztam, hogy véget vetek ennek az egésznek, mert már konkrétan félelmeim voltak. Mikor legközelebb megláttam őt egy partin, akkor kedvesen, udvariasan odaléptem hozzá, megköszöntem a rajongását, és megkértem, hogy hagyjon fel azzal, amit csinál, mert én épp egy másik férfiba vagyok szerelmes. Szerencsére megértette, és azóta eltűnt az életemből. Egy jó kiállású, jóképű férfi volt, akiről soha nem feltételeztem volna, hogy egy mániákus üldöző, de persze soha nem tudhatjuk, hogy épp mit hozunk ki a másikból – mesélte a nem mindennapi történetet Barbi, akit a férfiak nem egyszer párkapcsolaton belül is megpróbáltak megfojtani a szeretetükkel.

–Nekem az élet minden területén nagyon fontos a szabadság, egész egyszerűen nem tudom elviselni, ha valaki kalitkába akar zárni. Sajnos nagyon sok párkapcsolatom amiatt ment tönkre, mert a másik fél ezt képtelen volt elfogadni, birtokolni akarta a gondolataimat is, minden pillanatomról tudni akart, elszàmoltatott. Ez a viselkedés mindig megrémisztett, és inkább elmenekültem – vallotta be Barbi, akinek olyan szexuális kisugárzása van, hogy interjú közben is ráhajtott egy ismeretlen férfi.


 

Kapcsolódó Cikkek

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.