EUR: 323,76 Ft
CHF: 287,61 Ft
2018. szeptember 18., kedd
Diána

Sport

Tizennégy hónapos eltiltást kapott Ryan Lochte

Doppingvétség miatt 14 hónapra eltiltották Ryan Lochte hatszoros olimpiai bajnok amerikai úszót.

A 33 éves sportoló elfogadta a büntetést, amit tiltott intravénás infúzió használata miatt szabtak ki rá. Az eltiltást május 24-től számítják, amikor az infúziót kapta. Az Egyesült Államok Doppingellenes Ügynökségének hétfői tájékoztatása szerint Lochte egy közösségi oldalra tette ki azt a képet, amelyen kezelés közben látható.


A vizsgálat szerint a kiváló úszó olyan anyagot kapott, amely nem szerepel ugyan a tiltólistán, ám mennyisége több volt a megengedettnél. A szabályok szerint ugyanis bármilyen anyag 100 milliliternél nagyobb mennyiségű intravénás bevitele tiltott, kivétel a kórházi kezelés során adott infúzió.

A hatszoros olimpiai és 18-szoros nagy pályás világbajnok Lochtenak ez már a második eltiltása pályafutása során, ugyanis a riói olimpia után 10 hónapra büntették, mivel az úszó három társával a játékok alatt Rióban randalírozott.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kakuszi Ádám bejutott a Red Bull Rookies Cup válogatójára

  Kakuszi Ádám bejutott a Red Bull Rookies Cup válogatójára

  A H-Moto Team csapata újabb, történetének egyik nagyon fontos állomásához érkezett el, ugyanis a világ egyik
  legnagyobb utánpótlás-nevelő sorozatának, a Red Bull Rookies Cup-nak spanyolországi válogatójára bekerült
  Kakuszi Ádám is.

 • Világbajnok fitneszmodellel készül a szezonra Nagy Norbert

  Világbajnok fitneszmodellel készül a szezonra Nagy Norbert

  A Zengő Motorsport túraautó-világkupában versenyző fiatal pilótája nem töltötte tétlenül a hosszú nyári szünetet. Nagy Norbert kemény edzésbe kezdett a WTCR két és fél hónapos vakációja alatt, méghozzá a világbajnok fitneszmodell és személyi edző, Zsigmond Regina segítségével.

 • Csúcsmeccsel indul a BL

  Csúcsmeccsel indul a BL

  Igazi csemegét tartogat számunkra a labdarúgó Bajnokok Ligája ma kezdődő csoportköre, hiszen a tavalyi döntős Liverpool hazai pályán fogadja a Paris Saint-Germain csapatát.