EUR: 322,83 Ft
CHF: 286,86 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Extra

Tökéletes alakjával hódít Dua Lipa

Dua Lipa karrierje 2008-ban kezdődött, mára pedig az egyik legismertebb előadó lett. A 22 éves albán származású énekesnő egyedi hangja mellett tökéletes alakjával is meghódítja a világot. Lipa köztudottan nem büszkélkedik hatalmas keblekkel, viszont annál kerekebb fenékkel és formás lábakkal, amit előszeretettel mutogat is. Az énekesnő idomait a magyar fesztiválozók is megcsodálhatják, hiszen Dua Lipa augusztus 12-én a Sziget Fesztiválon lép fel a Dan Panaitescuról elnevezett nagyszínpadon.

Kapcsolódó Cikkek

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.