EUR: 323,04 Ft
CHF: 286,90 Ft
2018. szeptember 18., kedd
Diána

Egyéb Tatabánya

Töretlen a focinyár népszerűsége

Foci, strand és jó hangulat – szinte minden kissrác álma egy ilyen nyár. Ezt igyekszik elhozni a tatabányai gyerekek számára a TSC labdarúgó-szakosztályának hagyományos focitábora.

– A legfontosabb, hogy jól érezzék magukat a gyerekek – hangsúlyozta Megyesi László edző, a tábor egyik szervezője. – Nyilván fontos szerepet kap a labda is, de itt nem az a fontos, mint a hétköznapok során, hogy képezzük a gyerekeket. Legyenek együtt, mozogjanak és szeressék meg minél jobban a focit!


Az első olyan focitáboron vagyunk túl, amit az egyesület már a Tatabányai Sport Club labdarúgó-szakosztályaként tartott meg.

– Csak a név változott, minden más a jól megszokott – tette hozzá Molnár Tamás szakosztályvezető. – Fontos számunkra, hogy megtartsuk ezt a hagyományt, amit a gyerekek és a szülők is szeretnek. Zömében már igazolt ifjú labdarúgók vannak a táborban, de akadnak olyanok is, akik nem űzik versenyszerűen a sportot. Természetesen örülünk, ha közülük többen csatlakoznak majd esetleg a jövőben a klubhoz.

Két hét alatt összesen 115 focistapalánta rúgta a bőrt az óvárosi műfüves pályákon.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.