2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Egyéb Tatabánya

Töretlen a focinyár népszerűsége

Foci, strand és jó hangulat – szinte minden kissrác álma egy ilyen nyár. Ezt igyekszik elhozni a tatabányai gyerekek számára a TSC labdarúgó-szakosztályának hagyományos focitábora.

– A legfontosabb, hogy jól érezzék magukat a gyerekek – hangsúlyozta Megyesi László edző, a tábor egyik szervezője. – Nyilván fontos szerepet kap a labda is, de itt nem az a fontos, mint a hétköznapok során, hogy képezzük a gyerekeket. Legyenek együtt, mozogjanak és szeressék meg minél jobban a focit!


Az első olyan focitáboron vagyunk túl, amit az egyesület már a Tatabányai Sport Club labdarúgó-szakosztályaként tartott meg.

– Csak a név változott, minden más a jól megszokott – tette hozzá Molnár Tamás szakosztályvezető. – Fontos számunkra, hogy megtartsuk ezt a hagyományt, amit a gyerekek és a szülők is szeretnek. Zömében már igazolt ifjú labdarúgók vannak a táborban, de akadnak olyanok is, akik nem űzik versenyszerűen a sportot. Természetesen örülünk, ha közülük többen csatlakoznak majd esetleg a jövőben a klubhoz.

Két hét alatt összesen 115 focistapalánta rúgta a bőrt az óvárosi műfüves pályákon.

Kapcsolódó Cikkek

 • A BDO-é a legjobb csapat

  A BDO-é a legjobb csapat

  Minden eddiginél kiegyenlítettebb küzdelmet hozott a legjobb céges focicsapatok Tatabányán rendezett döntője, ahol fővárosi győztes vihette haza a serleget vasárnap a Földi Imre Sportcsarnokból.

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.

 • Megtelik a szegedi égbolt

  Megtelik a szegedi égbolt

  Magyar produkciók és különleges külföldi gépek, valamint egyszerre három hőlégballonverseny várja az érdeklődőket a legnagyobb hazai repülős rendezvényen, a pénteken kezdődő IV.