EUR: 322,78 Ft
CHF: 285,77 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Extra

Törőcsik Mari: Köszönöm, hogy szeretnek

Törőcsik Mari három héttel ezelőtt ismét kórházba került, de szerencsére hamar hazamehetett. A nemzet színésze abban bízik, hogy szeptemberben már ismét Budapestre látogathat.   

Törőcsik Mari néhány héttel ezelőtt Velemben vehette át díszpolgári címét, a rendezvényről azonban ünnepi beszéde után egyből távozott, nem érezte jól magát. Néhány napra rá érkezett a hír, hogy ismét kórházba került, de úgy tűnik, nem volt komoly gond, hiszen ismét hazamehetett. A Lokálnak pedig elmondta, kisebb pihenő után ismét a fővárosba szeretne jönni.


Törőcsik Mari Fotó: Zih Zsolt

– Pihennem kell és erősödni. Kell, hogy jobban legyek, mert úgy számolok, hogy a nyár végén, az ősz elején talán el tudok már menni Budapestre – magyarázta a Lokálnak a nemzet színésze, aki a telefonbeszélgetésben is hamar elfáradt. Meghatottan mesélte, hogy hálás azoknak, akik erőt adnak neki és gondolnak rá. – Köszönöm, hogy gondolnak rám és nem felejtenek el, köszönöm, hogy szeretnek, ígérem, jobban leszek – mondta a színésznő, aki tíz éven belül kétszer került olyan állapotba, hogy csak a csoda segített. A Nők Lapjának nemrég elmesélte, hogy életét első agyvérzése után – amikor a klinikai halál állapotából jött vissza – egy vakmerő orvosnak köszönheti. – Amikor anno a Kútvölgyiben feküdtem eszméletlenül, valahogy érzékeltem egy beszélgetést (…) Úgy ítélték meg, hogy reménytelen a helyzetem, gyakorlatilag lemondtak az életemről, egy volt közülük, aki javasolt valamit, de a többiek leszavazták. Röviddel később kicsapódott az ajtó, és visszajött az orvos, mint később kiderült, Iványi Zsolt. Odajött az ágyamhoz és azt mondta, hogy neki még volna egy vakmerő ötlete, de ehhez szüksége van a beleegyezésemre. Tudja, hogy eszméletlen vagyok, de kéri, valahogy jelezzek. Megcsinálták a speciális műtétet, és felépültem. Azóta is fel van írva a szívemben Iványi

doktor neve – áradozott Törőcsik.


A Lokál megkereste a művésznő őrangyalát, dr. Iványi Zsoltot, a Kútvölgyi Intenzív Terápiás Részlegének klinikaigazgató-helyettesét, aki szerényen nyilatkozott. – Természetesen emlékszem a művésznőre és nagyon megtisztelőek a szavai. Ha egy orvosról így beszélnek, bizony az szívmelengető érzés. Azt azonban feltétlen hozzá kell tennem, hogy nem csupán nekem köszönhető, hogy a művésznő végül erőre kapott. Az orvosi gárda mellett a nővérek odaadó munkájára és ápolására is szükség volt. Örülök, hogy ismét jobban van és további jó egészséget kívánok neki – üzente lapunkon keresztül.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  A Csak show és más semmi szereplője, Köllő Babett hétről hétre megmutatja szexi oldalát a TV2 színpadán. A Feleségek luxuskivitelbenből megismert színésznő természetesen rengeteg bókot kap, ő azonban korántsem elégedett az alakjával.

 • Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea egy bájos és törékeny nő, akit a munkájából fakadóan mégis gyakran láthatunk férfias szerepben. Saját producerirodát vezet, ahol olykor bizony keményen rá kell csapnia az asztalra.

 • Varga Viktor temetésen kezdte

  Varga Viktor temetésen kezdte

  Fest, szobrászkodik, zenél, a napokban viszont idejének nagy részét a próbateremben tölti. Ezúttal nem koncertre, hanem egy színpadi szuperprodukcióra készül Varga Viktor, aki az Álomutazó című mesemusicalben Reklám Marcit alakítja és három dalt is énekel Radics Gigivel közösen.