EUR: 322,73 Ft
CHF: 286,21 Ft
2018. december 09., vasárnap
Natália

Extra

Tóth Vera kínokat élt át műtétje után

Tóth Vera közösségi oldalán fakadt ki azokra a rajongókra, akik két évvel ezelőtti gyomorbypassműtétje miatt támadják. „Valószínűleg nem tudod, hogy milyen, amikor már nincs benned elegendő tápanyag, de ki kell tenned a szűröd a színpadra és el kell játszanod, hogy jól vagy, pedig úgy érzed, mindjárt elájulsz. Vagy hogy amikor egy fontos megbeszélésen ülsz és kicsit nagyobb falatot eszel és elnézést kérsz, de ki kell menned a mosdóba, hogy megoldd a falatot, ami megakadt. (…) Az elején két kanál joghurt is gondot okozott. Ezek lelkileg nagyon megviselik az embert” – írta az énekesnő, aki úgy érzi, minden szenvedést megért, hogy leadja pluszkilóit. 2016 óta 45 kilót fogyott.

Tóth Vera
Fotó: Mészáros Diána

Kapcsolódó Cikkek

  • Adócsalás miatt eljárás indul Shakira ellen

    Adócsalás miatt eljárás indul Shakira ellen

    Adócsalás miatt eljárást indít Shakira ellen a barcelonai ügyészség, mert 2012 és 2014 között elmulasztott befizetni 14,5 millió euró adót, annak ellenére, hogy a hatóságok szerint ezekben az években spanyolországi lakosnak számított – értesült pénteken az El País című spanyol lap.

  • Testkezelésen vett részt Tomán Szabina

    Testkezelésen vett részt Tomán Szabina

    Mint arról korábban mi is beszámoltunk, Tomán Szabina kemény diétába kezdett, ugyanis még mindig nem sikerült megszabadulnia a szülés utáni plusz kilóktól. Küzdelmét mi magunk is végigkövethetjük a nemrég indított vlogsorozatában, aminek legújabb részéből az is kiderül, hogy az egészséges táplálkozás és a mozgás mellett milyen más módszerekkel tudunk látványos változást elérni.