EUR: 323,35 Ft
CHF: 287,63 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Extra

Tragikusan vesztette el szerelmét a királynőjelölt

A Magyarország Szépe egyik esélyes versenyzője, Noll Petra másfél éve él együtt húsz évvel idősebb párjával, Heincz Gábor Bigával. A királynőjelölt először a Lokálnak mesélt szerelmi életéről és a tragédiáról, amikor 15 évesen agyvérzésben elhunyt akkori kedvese.

– Szinte még gyerek voltam, amikor elhunyt a szerelmem, akivel az eset előtt közel egy évig voltunk együtt. Elpattant egy ér az agyában, és azonnal meghalt. Felfoghatatlan volt az egész, sokkot kaptam. Nem értettem, hogy miért pont velünk történt mindez, mindössze egy évvel volt idősebb nálam, tehát ő is nagyon fiatal volt. Ennek már tíz éve, de máig nem tudtam feldolgozni a halálát. Még mindig vannak olyan zenék, amelyeket egyszerűen képtelen vagyok meghallgatni – kezdte lapunknak megdöbbentő őszinteséggel Petra, akire azóta újra rátalált a szerelem a népszerű zenész, Heincz Gábor Biga személyében. A köztük lévő korkülönbség közel húsz év, de ez sem áll szerelmük útjába.


– Egy üzletben dolgoztam, ahová elég sokat járt be, és mindig nagyon kedves, udvarias volt velem. Egy alkalommal a próbafülkében hagyta a telefonját, amit megtaláltam. Visszaadtam neki, és még aznap este elhívott egy koncertjére, amire végül nem tudtam elmenni. A történetünk ezzel azonban nem ért véget, elhívott vacsorázni, és én örömmel mondtam neki igent. Az első perctől fogva éreztem, hogy ebből valami komoly lesz, és így is lett, hiszen már másfél éve vele élek. Úgy érzem, hogy a húsz év korkülönbség ellenére is megtaláltam azt az embert, aki mellett szeretném leélni az életem – árulta el a szépségkirálynő-jelölt, aki most gőzerővel edz, és már alig várja, hogy a kifutójára lépjen július 8-án a Duna Televízión. A versenyben minden lány kiáll egy fontos ügy mellett, Petra az egyedülálló anyák helyzetére szeretné felhívni a figyelmet. Azt is elárulta, hogy miért.

– A szüleim elváltak, és édesanyámmal kettesben sok nehézségen át küzdöttük át magunkat. Nagyon tisztelem, hogy szinte egyedül nevelt fel, ezért is álltam az ügy mellé – tette hozzá a szőke szépség.


Kapcsolódó Cikkek