2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Belföld

Trump gratulált Putyinnak

Örülök, hogy itt, Finnországban találkozhatunk, ezzel folytatódhat kapcsolatunk, hiszen eddig is beszéltünk telefonon, nemzetközi rendezvényeken – mondta Helsinkiben Vlagyimir Putyin a Trump amerikai elnökkel való első személyes megbeszélése előtt. – Ideje volt alaposan megbeszélni a világ fájó ügyeit – tette hozzá.

Donald Trump gratulált az oroszországi futball-vb sikeres lebonyolításához, majd az orosz csapatnak is. Ezután a találkozó fontosságáról beszélt: – Ez nagyszerű lehetőség, nem jöttünk ki jól a közelmúltban, de remélem, ennek véget vetünk. Kampányomban is az szerepelt, hogy Oroszországgal ki kell jönni, mert az hasznos lenne – mondta Trump elnök.


/Fotó: MTI/EPApool/Szputnyik/Kreml/Alekszej Nyikolszkij

Kapcsolódó Cikkek

 • Maul Pincészet – D’Art Maul 2016 Magnum

  Maul Pincészet – D’Art Maul 2016 Magnum

  A pince tulajdonosa ezt a bort azoknak ajánlja, akik művészi módon húzzák ki a dugót a palackból, úgy kínálják , mint ajándékot az érzékeknek és elegáns mozdulattal forgatják a poharat.

 • Tovább nő a családok támogatása

  Tovább nő a családok támogatása

  Jövőre minden eddiginél több forrást fordít a kormány a családokra, és további jelentős lépések várhatók, amennyiben a magyar emberek a nemzeti konzultáción megerősítik a kormány elképzeléseit.

 • A roma és a magyar kultúra kiegészíti egymást

  A roma és a magyar kultúra kiegészíti egymást

  A roma és a magyar nép kultúrája kölcsönösen hatott egymásra, illetve a két népben közös a hit, a hagyományok tisztelete és a család szeretete – jelentette ki az emberi erőforrások minisztere a Roma Koordinációs Tanács hétfői budapesti ülésén.