EUR: 323,44 Ft
CHF: 285,05 Ft
2018. szeptember 25., kedd
Eufrozina, Kende

Belföld

Trump gratulált Putyinnak

Örülök, hogy itt, Finnországban találkozhatunk, ezzel folytatódhat kapcsolatunk, hiszen eddig is beszéltünk telefonon, nemzetközi rendezvényeken – mondta Helsinkiben Vlagyimir Putyin a Trump amerikai elnökkel való első személyes megbeszélése előtt. – Ideje volt alaposan megbeszélni a világ fájó ügyeit – tette hozzá.

Donald Trump gratulált az oroszországi futball-vb sikeres lebonyolításához, majd az orosz csapatnak is. Ezután a találkozó fontosságáról beszélt: – Ez nagyszerű lehetőség, nem jöttünk ki jól a közelmúltban, de remélem, ennek véget vetünk. Kampányomban is az szerepelt, hogy Oroszországgal ki kell jönni, mert az hasznos lenne – mondta Trump elnök.


/Fotó: MTI/EPApool/Szputnyik/Kreml/Alekszej Nyikolszkij

Kapcsolódó Cikkek

 • Beleshettünk a Magyar Igazságügyi Palotába

  Beleshettünk a Magyar Igazságügyi Palotába

  Múlt csütörtökön rendezte az Országos Bírósági Hivatal a Juhász Andor emléknapot, amely keretében belül a sajtó munkatársai meglátogatták a Magyar Igazságügyi Palotát.

 • Brüsszel megnyitná a határokat

  Brüsszel megnyitná a határokat

  Kövér László volt a vendége az ECHO TV Bayer Show című műsorának hétfőn. Az Országgyűlés elnöke kifejtette Ujhelyi István hazaárulása kapcsán, hogy a hülyeség demokratikus jog, míg nem ütközik törvénybe.

 • Bikinik a tengerfenékről

  Bikinik a tengerfenékről

  Kát magyar lány úgy döntött, hogy megtisztítják a tengereket a műanyaghulladéktól, de nem viszik messzire a víztől, hanem ott maradnak, és bikiniket gyártanak belőle.