EUR: 323,42 Ft
CHF: 287,97 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Sport

Túl a csúcson!

Nemzetközi mezőny gyűlt össze a szkanderosok országos bajnokságán, hiszen a sárvári ob-n bolgár, orosz, ukrán és török versenyzők is asztalhoz álltak. A magyar válogatott tagjai közül többen is eredményesek voltak, ám a verseny arra is remek lehetőséget biztosított arra, hogy a megváltozott korosztály- és súlycsoportváltásokat nemzetközi mezőnyben ’tesztelhesse’ a szakvezetés.

Lányok is versenyeztek az ob-n

– Ezen az országos bajnokságon fantasztikus mezőny jött össze. Több feltörekvő klub bizonyította, hogy remek munkát végeztek az elmúlt időszakban. Több érdekes eredmény is született, többek között a masters korosztályú Dobrocsi József a felnőtt korosztályban is elindult, és ott bronzérmes lett. A paraversenyző Simon Dani pedig – a saját kategóriáján kívül – a juniorok között is győzni tudott. Visszatérve a klubokra: a szkander-társadalom egyre szélesebb. Győrben, Bakonyszentivánon például egyre többen sportolnak a korábbi meghatározó klubok mellett – összegzett Csabai Attila, a Magyar Szkander Szövetség elnöke azután az ob után, amely csapatversenyét a Dóró Team nyerte meg.


A szkander-válogatott a nyár folyamán folytatják a felkészülést a hazai rendezésű Világkupára, a Judgement Day-re, amelyet szeptemberben rendeznek meg Verőcén.

Kapcsolódó Cikkek