EUR: 323,60 Ft
CHF: 285,83 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Budapest IX.kerület

Új autó kaptak a rendőrök

A bűnüldözést és a felderítési munkát szolgálja az a Dacia Duster típusú személygépkocsi, amelynek beszerzéséhez Ferencváros Önkormányzata biztosított hárommillió forintot a IX. kerületi rendőrkapitányság számára. A gépjármű indítókulcsát Bácskai János polgármester adta át Ámán András kapitányságvezetőnek.

A gépjármű indítókulcsát Bácskai János polgármester adta át Ámán András kapitányságvezetőnek (Fotó: IX. kerületi rendőrkapitányság facebook)

A ferencvaros.hu beszámolója szerint a Haller utcai rendőrkapitányság udvarán tartott átadóünnepségen Bácskai János kiemelte, hogy a felderítési mutatók tekintetében a IX. kerületi rendőrség tavaly az előkelő harmadik helyen végzett a 23 budapesti kerület rangsorában. A városrész vezetője hozzátette, az önkormányzat anyagi és egyéb támogatásokkal, például szolgálati lakások biztosításával igyekszik segíteni a rendőrség munkáját és az állomány megtartását.
Ámán András rendőr alezredes  köszönetét fejezte ki a helyhatóságnak az autó beszerzéséhez nyújtott segítségért. Elmondta, két éve, amióta ő vezeti a kapitányságot, az önkormányzati támogatás töretlen, amire ők minden igyekezetükkel megpróbálnak rászolgálni. Hozzátette, a ferencvárosiak tudják, hogy bármikor fordulhatnak a rendőrség munkatársaihoz, akiktől megkapják a kellő jogi, szakmai és emberi segítséget.


Kapcsolódó Cikkek