EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 22., vasárnap
Móric

Egyéb Hódmezővásárhely

Új csillag a zenei élet egén

Az Eni and the Men zenekar újonnan alakult, azonban csupa olyan zenészből áll, akik már nem ismeretlenek a zenekedvelő hódmezővásárhelyi közönségnek.

Az Eni and the Men zenekar gyakorlatilag supergroupnak is mondható, hiszen Hódmezővásárhely zenei életének meghatározó személyei álltak össze, hogy felpezsdítsék a város kulturális életét. A zenekar tagjai: Száraz-Nagy Tamás – zongora, István Attila – dob, Horváth Attila – basszusgitár, Kovács Imre Attila – gitár, dalszerző és Almási Enikő – ének.


Az Eni and the Men csak saját dalokat játszik

– Arra kérdésre, hogy milyen stílusú zenét játszunk, nehéz válaszolni. Mindig kérdezik, hogy mit játszunk, és erre azt tudom válaszolni, hogy poszt-avantgárd pop rock műfajban mozgunk, de ezt csak én tudom kimondani a zenekarból. Saját dalokat játszunk, és mi már vagyunk annyi idősek, hogy nincs egy kimondott etalon példaképünk, hanem akiket, amilyen zenekarokat szeretünk, már összekeveredett bennünk – nyilatkozta Almási Enikő, a zenekar frontembere, énekese.

Az Eni and the Men is úgy kezdte, mint általában az összes zenekar. Először összedobtak egy számot, majd hármat, és szép sorban születtek az újdonságok. Mára már egy hangzóanyagnyi repertoárral rendelkeznek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.