EUR: 323,04 Ft
CHF: 286,90 Ft
2018. szeptember 18., kedd
Diána

Egyéb Hódmezővásárhely

Új csillag a zenei élet egén

Az Eni and the Men zenekar újonnan alakult, azonban csupa olyan zenészből áll, akik már nem ismeretlenek a zenekedvelő hódmezővásárhelyi közönségnek.

Az Eni and the Men zenekar gyakorlatilag supergroupnak is mondható, hiszen Hódmezővásárhely zenei életének meghatározó személyei álltak össze, hogy felpezsdítsék a város kulturális életét. A zenekar tagjai: Száraz-Nagy Tamás – zongora, István Attila – dob, Horváth Attila – basszusgitár, Kovács Imre Attila – gitár, dalszerző és Almási Enikő – ének.


Az Eni and the Men csak saját dalokat játszik

– Arra kérdésre, hogy milyen stílusú zenét játszunk, nehéz válaszolni. Mindig kérdezik, hogy mit játszunk, és erre azt tudom válaszolni, hogy poszt-avantgárd pop rock műfajban mozgunk, de ezt csak én tudom kimondani a zenekarból. Saját dalokat játszunk, és mi már vagyunk annyi idősek, hogy nincs egy kimondott etalon példaképünk, hanem akiket, amilyen zenekarokat szeretünk, már összekeveredett bennünk – nyilatkozta Almási Enikő, a zenekar frontembere, énekese.

Az Eni and the Men is úgy kezdte, mint általában az összes zenekar. Először összedobtak egy számot, majd hármat, és szép sorban születtek az újdonságok. Mára már egy hangzóanyagnyi repertoárral rendelkeznek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.