2018. december 12., szerda
Gabriella

Extra

Új életet kezd szerelmével Magyarország Szépe

Szarvas Andrea mindent vitt! Ő lett a Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségverseny 2018-as győztese, megkapta a legszebb mosoly díját, és a közönségdíjat is ő zsebelhette be. A 20 éves Andrea a Békés megyei Vésztőn él családjával és közszolgálati ügyintézőnek tanul. A család hobbiként struccokat tart, a ház körüli teendőkből pedig Andrea is kiveszi a részét. Párjával – akivel már két éve szerelmesek egymásba – úgy döntöttek, hogy Budapesten kezdenek új életet. Andi egy éven át viselheti a koronát és a szépségversenynek köszönhetően komolyabban beindulhat a modellkarrierje.

Miss World Hungary szépségverseny 2018 (Fotó: Máté Krisztián)

Miss World Hungary szépségverseny 2018 (Fotó: Máté Krisztián)

Miss World Hungary szépségverseny 2018 (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

  • Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

    Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

    Osvárt Andrea egy bájos és törékeny nő, akit a munkájából fakadóan mégis gyakran láthatunk férfias szerepben. Saját producerirodát vezet, ahol olykor bizony keményen rá kell csapnia az asztalra.

  • Varga Viktor temetésen kezdte

    Varga Viktor temetésen kezdte

    Fest, szobrászkodik, zenél, a napokban viszont idejének nagy részét a próbateremben tölti. Ezúttal nem koncertre, hanem egy színpadi szuperprodukcióra készül Varga Viktor, aki az Álomutazó című mesemusicalben Reklám Marcit alakítja és három dalt is énekel Radics Gigivel közösen.