EUR: 324,03 Ft
CHF: 287,71 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Extra

Új életet kezd szerelmével Magyarország Szépe

Szarvas Andrea mindent vitt! Ő lett a Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségverseny 2018-as győztese, megkapta a legszebb mosoly díját, és a közönségdíjat is ő zsebelhette be. A 20 éves Andrea a Békés megyei Vésztőn él családjával és közszolgálati ügyintézőnek tanul. A család hobbiként struccokat tart, a ház körüli teendőkből pedig Andrea is kiveszi a részét. Párjával – akivel már két éve szerelmesek egymásba – úgy döntöttek, hogy Budapesten kezdenek új életet. Andi egy éven át viselheti a koronát és a szépségversenynek köszönhetően komolyabban beindulhat a modellkarrierje.

Miss World Hungary szépségverseny 2018 (Fotó: Máté Krisztián)

Miss World Hungary szépségverseny 2018 (Fotó: Máté Krisztián)

Miss World Hungary szépségverseny 2018 (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Irigylésre méltó alakja van Christine McGuinnessnek, az angol humorista Paddy McGuinness feleségének. Szinte hihetetlen, de a celeb anyukának már három gyermeke van: négy évvel ezelőtt ikreket szült, tavaly pedig még egy baba érkezett a családba.

 • Elütötte rajongóját Kutcher

  Elütötte rajongóját Kutcher

  Ashton Kutcher fekete Teslájával ütközött a rollerjával közlekedő Leo Marenghivel, aki éppen az egyik sarkon fordult ki.

 • Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Demi Lovatot drogtúladagolása óta egy rehbailitációs központban kezelik, ahol a családján is barátain kívűl exe, Wilmer Valderrama is rendszeresen látogatja.

 • Terence Hill: Köszönöm a szeretetet, magyarok!

  Terence Hill: Köszönöm a szeretetet, magyarok!

  Terence Hill múlt hét csütörtökön járt Budapesten, hogy a Nevem: Thomas című új filmjét reklámozza. A színészlegenda hatalmas szeretet kapott a magyaroktól, a Lokálnak pedig sikerült megajándékoznia egy üveg különleges sörrel.