EUR: 323,29 Ft
CHF: 286,61 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Egyéb Hódmezővásárhely

Új környezetben vigadtak a batidaiak

A közelmúltban már nyolcadik alkalommal rendezték meg a Batidai Vigasságot. A rendezvény helyszínéül a megújult játszóteret választották, ahol az új játékokon túl ugrálóvár, arcfestés és különböző bemutatók is várták az érdeklődőket.

2017-ben döntött arról Hódmezővásárhely képviselő-testülete, hogy Batidán felújítják a Vásárhelyi utcát. A munkálatokat összekötötték a játszótér újjávarázsolásával. A helyiek már régóta vártak mind az utca, mind a játszótér felújítására, hiszen mind a kettő elég rossz állapotban volt.


Az elkészült játszóteret és az utat hivatalosan is átadta a helyieknek Benkő Zsolt, települési képviselő (balról a második)

Az átadó után kezdetét vette a Batidai Vigasság. A nyolcadik alkalommal megrendezett vigadalom a megújult, megszépült játszótéren és környékén zajlott, ahol felléptek többek között a Jujitsu Klub Hódmezővásárhely növendékei, a Szépkorúak Táncegyüttese és az Aranykalász Népdalkör tagjai is. Volt továbbá bűvészprodukció, pacitaxi, fitnesz- és divatbemutató is.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.