2018. szeptember 25., kedd
Eufrozina, Kende

Egyéb Hódmezővásárhely

Új környezetben vigadtak a batidaiak

A közelmúltban már nyolcadik alkalommal rendezték meg a Batidai Vigasságot. A rendezvény helyszínéül a megújult játszóteret választották, ahol az új játékokon túl ugrálóvár, arcfestés és különböző bemutatók is várták az érdeklődőket.

2017-ben döntött arról Hódmezővásárhely képviselő-testülete, hogy Batidán felújítják a Vásárhelyi utcát. A munkálatokat összekötötték a játszótér újjávarázsolásával. A helyiek már régóta vártak mind az utca, mind a játszótér felújítására, hiszen mind a kettő elég rossz állapotban volt.


Az elkészült játszóteret és az utat hivatalosan is átadta a helyieknek Benkő Zsolt, települési képviselő (balról a második)

Az átadó után kezdetét vette a Batidai Vigasság. A nyolcadik alkalommal megrendezett vigadalom a megújult, megszépült játszótéren és környékén zajlott, ahol felléptek többek között a Jujitsu Klub Hódmezővásárhely növendékei, a Szépkorúak Táncegyüttese és az Aranykalász Népdalkör tagjai is. Volt továbbá bűvészprodukció, pacitaxi, fitnesz- és divatbemutató is.

Kapcsolódó Cikkek