EUR: 323,97 Ft
CHF: 285,38 Ft
2018. szeptember 26., szerda
Jusztina

Egyéb Eger

Újabb élmények várnak!

Átadták a felújított egri Kemény Ferenc Sportcsarnokot a sportolóknak és a közönségnek, miután befejeződött a rekonstrukciós munkálatok II. üteme. Az ünnepélyes eseményen mások mellett részt vett Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott, Eger és térsége országgyűlési képviselője.

Habis László Eger polgármestere szólt a II. ütem keretében elvégzett munkákról, a megújult küzdőtérről, a fűtő-hűtő rendszer korszerűsítéséről. Bényi Szabolcs Tamás, a Heves megyei közgyűlés alelnöke kifejtette, hogy a mérkőzések, győzelmek élményét soha nem felejtik el az emberek, ezért is fontos, hogy tovább fejlődjön Egerben és a térségben a sporttal kapcsolatos infrastruktúra.


A gyerekek azonnal birtokba vették az új pályát

Czene Attila olimpiai bajnok úszó azt hangsúlyozta, hogy az egri példa is bizonyítja: van értelme és haszna annak, hogy adóforintjainkat ilyen létesítményekre fordítsuk, hiszen ez a sport a jövő nemzedék egészségének záloga is egyben. Kovács Géza, az Egri Városi Sportiskola igazgatója azt mondta, hogy bár sokáig vártak erre pillanatra, de végül sikerült elérni a célt, majd köszönetet mondott a közönség és a sportolók türelméért, az átalakítás miatti kellemetlenségekért. Az ünnepséget megelőzően Magadért sportolj! címmel sportfórumot tartottak a csarnokban a lakosság aktív részvételével.

Mazsorett csoportok a csarnok átadó ünnepségén

Kapcsolódó Cikkek