EUR: 322,08 Ft
CHF: 285,64 Ft
2018. december 18., kedd
Auguszta

Egyéb Eger

Újabb élmények várnak!

Átadták a felújított egri Kemény Ferenc Sportcsarnokot a sportolóknak és a közönségnek, miután befejeződött a rekonstrukciós munkálatok II. üteme. Az ünnepélyes eseményen mások mellett részt vett Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott, Eger és térsége országgyűlési képviselője.

Habis László Eger polgármestere szólt a II. ütem keretében elvégzett munkákról, a megújult küzdőtérről, a fűtő-hűtő rendszer korszerűsítéséről. Bényi Szabolcs Tamás, a Heves megyei közgyűlés alelnöke kifejtette, hogy a mérkőzések, győzelmek élményét soha nem felejtik el az emberek, ezért is fontos, hogy tovább fejlődjön Egerben és a térségben a sporttal kapcsolatos infrastruktúra.


A gyerekek azonnal birtokba vették az új pályát

Czene Attila olimpiai bajnok úszó azt hangsúlyozta, hogy az egri példa is bizonyítja: van értelme és haszna annak, hogy adóforintjainkat ilyen létesítményekre fordítsuk, hiszen ez a sport a jövő nemzedék egészségének záloga is egyben. Kovács Géza, az Egri Városi Sportiskola igazgatója azt mondta, hogy bár sokáig vártak erre pillanatra, de végül sikerült elérni a célt, majd köszönetet mondott a közönség és a sportolók türelméért, az átalakítás miatti kellemetlenségekért. Az ünnepséget megelőzően Magadért sportolj! címmel sportfórumot tartottak a csarnokban a lakosság aktív részvételével.

Mazsorett csoportok a csarnok átadó ünnepségén

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.