EUR: 322,73 Ft
CHF: 286,21 Ft
2018. december 09., vasárnap
Natália

Egyéb Szekszárd

Újabb szekszárdi sportsikerek

Július 14. és 15. között Miskolcon mérkőztek meg az ország legjobb újonc és serdülő korosztályos atlétái; természetesen a Szekszárdi Sportközpont fiataljai is megmérettették magukat. A kétnapos versenyen rengeteg kiváló eredmény született, a fénylő érmeket pedig ezúttal az újonc korosztály szállította. A szombati nap rögtön remekül indult: 80 méteres síkfutásban a lányoknál és a fiúknál is szoríthattunk a döntőben szekszárdi gyermekért. Barna Tamás a megsüvegelendő hetedik helyet szerezte meg, Frei Nóri pedig egy remek futással ezüstérmet szerzett – áll a Szekszárdi Sportközpont közleményében.

fotó: szekszardisport.hu Jól szerepeltek fiataljaink a versenyeken

Ezt követően a fiúk 1000 méteres akadályfutásában Felkl Benjámin brillírozott. A mezőnyt egy kamikaze rajt szétdarabolta, ám Beni higgadtan, saját tempóját futva folyamatosan érte utol az elfáradt versenyzőket, és a bronzérmet jelentő harmadik helyig meg sem állt.


Scherer Tamás, a Szekszárdi Sportközpont atlétika-szakosztályának vezetője elmondta, hogy az első napon Barabás Kata a lányok magasugrásában negyedik, Zsiga Levente a fiúk távolugrásában az ötödik helyet szerezte meg. Vasárnap ismét a sprintereink kezdtek jól: Frei Nóra 300 méteres síkfutásban esélyt sem adott az ellenfeleinek. Ahogy kijött a rajtgépből, látszott, hogy nagy eredmény lesz a vége. Kiváló, 43,21 másodperces idővel elsőként ért célba és lett országos bajnok. Barna Tamás az előző naphoz hasonlóan ismét hetedik lett. A verseny végére pedig megjött a titkon remélt érem. Zsiga Levente az újonc fiúk magasugrásában bátran és határozottan versenyezve, 149 centis egyéni csúccsal második lett.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek