2019. március 27., szerda
Hajnalka

Belföld

Újra agresszív volt az ácsi polgármester?

Lemondott tisztségéről a Komárom-Esztergom megyei Ács legutóbb momentumos színekben indult botrányhős polgármestere.

Mint emlékezetes, Lakatos Béláról néhány hete jelent meg több felháborító hangfelvétel, amelyeken minősíthetetlen hangon beszélt az iskola pedagógusaival, illetve a képviselő-testület tagjaival, sőt egy életveszélyes fenyegetést is megengedett magának. Akkor a testület csak azért nem vonta meg tőle a bizalmat, mert a polgármester azt ígérte, hogy dühkezelési tréningen vesz részt és azonnal lemond a polgármesterségről, ha újabb agresszív kirohanást tanúsít. Azt nem tudni egyelőre, hogy történt-e újabb atrocitás, mert Lakatos most azzal magyarázta lemondását, hogy „a politikai támadások, az egyéni érdekek és sérelmek így tönkre tudják tenni egy fejlődő kisváros mindennapjait”.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Zsidózókat küld Brüsszelbe a Jobbik

  Zsidózókat küld Brüsszelbe a Jobbik

  Nyilvánosságra hozta az Európai Parlamenti képviselőjelöltjeinek listáját a Jobbik. A díszes társaság náci tagjai állnak az első helyen, akik bővelkednek zsidózó kiszólásokban, botrányokban.

 • Migránskártyán kapott pénzt Hasszán F.

  Migránskártyán kapott pénzt Hasszán F.

  Anonim módon használható “migránskártyát”, rajta 500 eurót vagyis mintegy 150 ezer forintot kapott Görögországban Hasszán F., az a szír férfi, akit terrorizmus gyanújával tartóztatott le vasárnap a magyar bíróság – értesült az M1 hírcsatorna.

 • Európának fontos a keresztény kultúra

  Európának fontos a keresztény kultúra

  A fogyasztás csúcsra járatásában érdekelt globális cégek, a birodalmak építésében érdekelt nemzetközi hálózatok a helyi közösségek szétmorzsolása felé próbálják irányítani a világot – jelentette ki Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Századvég Alapítvány „Mit köszönhetünk a keresztény kultúrának?

 • Az ENSZ menedzselni akarja a migrációt

  Az ENSZ menedzselni akarja a migrációt

  Az ENSZ globális migrációs csomagja nem megállítani, hanem menedzselni akarja a migrációt, amit úgy állítanak be, mintha nem lenne semmiféle biztonsági kockázata – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden az M1-en.