2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Belföld

Újra agresszív volt az ácsi polgármester?

Lemondott tisztségéről a Komárom-Esztergom megyei Ács legutóbb momentumos színekben indult botrányhős polgármestere.

Mint emlékezetes, Lakatos Béláról néhány hete jelent meg több felháborító hangfelvétel, amelyeken minősíthetetlen hangon beszélt az iskola pedagógusaival, illetve a képviselő-testület tagjaival, sőt egy életveszélyes fenyegetést is megengedett magának. Akkor a testület csak azért nem vonta meg tőle a bizalmat, mert a polgármester azt ígérte, hogy dühkezelési tréningen vesz részt és azonnal lemond a polgármesterségről, ha újabb agresszív kirohanást tanúsít. Azt nem tudni egyelőre, hogy történt-e újabb atrocitás, mert Lakatos most azzal magyarázta lemondását, hogy „a politikai támadások, az egyéni érdekek és sérelmek így tönkre tudják tenni egy fejlődő kisváros mindennapjait”.

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Csúcson a magyar gazdaság! Még tovább nőtt a GDP-előrejelzés!

    Csúcson a magyar gazdaság! Még tovább nőtt a GDP-előrejelzés!

    A harmadik negyedévi 4,9 százalékos, az EU-ban az egyik leggyorsabb növekedés után, más előrejelzőkhöz hasonlóan a GKI is emelte – 4,5-ről 4,6 százalékra – idei GDP-előrejelzését, ugyanakkor 2019-re fenntartja 3,2 százalékos várakozását – közölte a GKI az MTI-vel.

  • Gondoskodás minden élethelyzetben

    Gondoskodás minden élethelyzetben

    Az önellátásra képtelen gyermeküket ápolók és a súlyos fogyatékkal élő hozzátartozóikról gondoskodók egyaránt számíthatnak az anyagi megbecsülésre, ami összesen több mint ötvenezer családot érint hazánkban.