2018. december 14., péntek
Szilárda

Egyéb

Ultimátumot kapott Özil a német szövetségtől

Interjút adott a Kicker című lapnak Reinhard Grindel, a Német Labdarúgó-szövetség (DFB) elnöke. A történelmi német vb-kudarc mellett Mesut Özil is szóba került, akit sokan okolnak a válogatott idő előtti kieséséért.

– Özil eddig nem nyilvánult meg a sajtónak, azonban a csalódott szurkolók választ várnak a kérdéseikre. Ehhez ráadásul joguk van, úgyhogy ha Mesut visszajön, azonnal nyilatkoznia kell. A sportszerűség is ezt kívánja – mondta.


A 92-szeres válogatott Özilnek a szabadság előtt lett volna lehetősége sajtótájékoztatót tartani, de nem élt a lehetőséggel. Oliver Bierhoff, a válogatott menedzsere szerint senkit nem lehet kényszeríteni arra, hogy beszéljen, és hiába győzködték Özilt, ő nem akart. Bierhoff szerint érdemes lett volna megfontolni, hogy egyáltalán kivigyék-e a vb-re. Mustafa Özil, a futballista édesapja egyébként pár napja azt mondta, hogy fia helyében otthagyná a válogatottat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.