2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Külföld

Unalomból rabolt ki tizenkét házat

Melissa Bergman életéből hiányzott az izgalom, mert veterán katonaként nem elégítette ki hétköznapi élete, ezért úgy döntött, hogy lopni kezd.

Egyik nap az ohiói nő házához bedobtak egy csomagot, amelyet nem neki címeztek, ezért úgy döntött, hogy elviszi a pontos címre. Ott azonban több dobozt is talált, amitől annyira belelkesült, hogy ellopott egyet – onnantól pedig már nem volt megállás. A nő ezután több tucat házhoz elment, hogy ellophassa és megnézhesse, mit tartalmaznak a csomagok. Melissa kíváncsiságát 30 napos börtönbüntetéssel „jutalmazta” a rendőrség.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rekordot állított fel az Aquaman

  Rekordot állított fel az Aquaman

  Az év egyik leggyengébb mozis hétvégéjén is a Ralph lezúzza a netet: Rontó Ralph 2 végzett az élen, az animációs film 16,1 millió dollárral növelte hazai bevételét, amely így három hét alatt elérte a 161 milliót.

 • Erősebb lehet Merkel utódja

  Erősebb lehet Merkel utódja

  Kíváncsian várják az elemzők, hogy elhagyja-e elődje erősen migránspárti politikáját az Angela Merkel pártelnöki helyére hajszállal megválasztott Annegret Kramp-Karrenbauer. A Nézőpont Intézet ügyvezető igazgatója szerint a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) új elnöke, politikailag akár erősebb is lehet, mint elődje, aki lényegében a migrációs politikájába bukott bele.

 • Elfogadták Soros migránspaktumát

  Elfogadták Soros migránspaktumát

  Elfogadta 150 ENSZ tagállam képviselőjének többsége azt a globális menekültügyi csomagot, amelyről a világszervezet közgyűlése 19-én szavaz majd, de több mint tucatnyi ország lépett ki már a csomag egyeztetési folyamatából.