EUR: 323,76 Ft
CHF: 284,54 Ft
2018. augusztus 21., kedd
Sámuel, Hajna

Extra

Úsznak a pénzben a leggazdagabb celebek

A Forbes minden évben összegyűjti a 100 legjobban kereső világsztárt, mi pedig megmutatjuk, hogy kik a lista leggazdagabb celebjei, akiknek még az unokáik sem fognak szűkölködni. 

George Clooney – Éves bevétele: 239 millió dollár (64 milliárd forint). A filmsztár a Casamigos nevű tequila tulajdonosa, ami bármely filmszerepnél több bevételt hoz neki évente.


Profimedia, Goff Photos

Kylie Jenner – Éves bevétele: 166,5 millió dollár (44,8 milliárd forint). A realitysztár saját márkájú kozmetikumai világszerte keresettek. Mivel a cég egyetlen tulaja Kylie, így a profit is az övé.

Profimedia, Bestimages

Profimedia, Splash

Dwayne „The Rock” Johnson – Éves bevétele: 124 millió dollár (33,4 milliárd forint). Az egykori testépítő, pankrátor ma már a legmenőbb színész és producer Hollywoodban. Egy posztjáért a közösségi oldalakon több mint 300 millió forintot fizetnek.

Profimedia, SIPA USA

Ed Sheeran – Éves bevétele: 110 millió dollár (29,6 milliárd forint). A mindössze 27 éves zenész, énekes valóban a művészetével alapozta meg millióit.

Ed Sheeran Profimedia, Press Association

Profimedia, Wenn

Bruno Mars – Éves bevétele: 100 millió dollár (26,9 milliárd forint). A 32 éves énekes, dalszerző és producer a  24K Magic világ körüli turnéja után gazdagodott meg. A közösségi oldalak és hat Grammy-díja is jócskán megdobja éves bevételét.

Bruno Mars Profimedia, Wenn

Bruno Mars Profimedia, Face To Face A

Kapcsolódó Cikkek

  • Fiával jár bulizni Győrfi Pál

    Fiával jár bulizni Győrfi Pál

    Győrfi Pál fiatalos apukaként 21 éves fiával, Danival jár el olykor szórakozni. Az Országos Mentőszolgálat Szóvívője engedékeny apukának tartja magát, amiből adódnak problémái kisebb gyerekeivel.