EUR: 333,68 Ft
CHF: 303,46 Ft
2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Extra

Úsznak a pénzben a leggazdagabb celebek

A Forbes minden évben összegyűjti a 100 legjobban kereső világsztárt, mi pedig megmutatjuk, hogy kik a lista leggazdagabb celebjei, akiknek még az unokáik sem fognak szűkölködni. 

George Clooney – Éves bevétele: 239 millió dollár (64 milliárd forint). A filmsztár a Casamigos nevű tequila tulajdonosa, ami bármely filmszerepnél több bevételt hoz neki évente.


Profimedia, Goff Photos

Kylie Jenner – Éves bevétele: 166,5 millió dollár (44,8 milliárd forint). A realitysztár saját márkájú kozmetikumai világszerte keresettek. Mivel a cég egyetlen tulaja Kylie, így a profit is az övé.

Profimedia, Bestimages

Profimedia, Splash

Dwayne „The Rock” Johnson – Éves bevétele: 124 millió dollár (33,4 milliárd forint). Az egykori testépítő, pankrátor ma már a legmenőbb színész és producer Hollywoodban. Egy posztjáért a közösségi oldalakon több mint 300 millió forintot fizetnek.

Profimedia, SIPA USA

Ed Sheeran – Éves bevétele: 110 millió dollár (29,6 milliárd forint). A mindössze 27 éves zenész, énekes valóban a művészetével alapozta meg millióit.

Ed Sheeran Profimedia, Press Association

Profimedia, Wenn

Bruno Mars – Éves bevétele: 100 millió dollár (26,9 milliárd forint). A 32 éves énekes, dalszerző és producer a  24K Magic világ körüli turnéja után gazdagodott meg. A közösségi oldalak és hat Grammy-díja is jócskán megdobja éves bevételét.

Bruno Mars Profimedia, Wenn

Bruno Mars Profimedia, Face To Face A

Kapcsolódó Cikkek