EUR: 322,83 Ft
CHF: 285,89 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Extra

Válságban van Cameron Diaz házassága

A színésznő és zenész férje, Benji Madden között már jó ideje nincs minden rendben. A napokban Olaszországba utaztak, hogy rendezzék kapcsolatukat, ám az OK! magazin szerint a romantikus kikapcsolódás katasztrófába torkollott. Az egyik este ugyanis Cameron kettesben szeretett volna lenni szerelmével, ám a férfi egy másik párt is meghívott vacsorára, akik magukkal hozták kisbabájukat, ennek láttán pedig eldurrant a színésznő agya, hisz ő is nagyon vágyik már egy babára, de valahogy sehogy se jön össze. – Az öcsém is apa már, a zenekarban is mindenkinek van gyereke, csak nekünk nem jön össze – nyilatkozta korábban a színésznő, aki már lombikprogrammal is próbálkozott.

Profimedia, Bauer Griffin

Kapcsolódó Cikkek

 • Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  A Csak show és más semmi szereplője, Köllő Babett hétről hétre megmutatja szexi oldalát a TV2 színpadán. A Feleségek luxuskivitelbenből megismert színésznő természetesen rengeteg bókot kap, ő azonban korántsem elégedett az alakjával.

 • Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea egy bájos és törékeny nő, akit a munkájából fakadóan mégis gyakran láthatunk férfias szerepben. Saját producerirodát vezet, ahol olykor bizony keményen rá kell csapnia az asztalra.

 • Varga Viktor temetésen kezdte

  Varga Viktor temetésen kezdte

  Fest, szobrászkodik, zenél, a napokban viszont idejének nagy részét a próbateremben tölti. Ezúttal nem koncertre, hanem egy színpadi szuperprodukcióra készül Varga Viktor, aki az Álomutazó című mesemusicalben Reklám Marcit alakítja és három dalt is énekel Radics Gigivel közösen.