2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Extra

Vámos Erika: Átéltem a poklot a szakítás után

Vámos Erika lélekben már túl van csalfa vőlegényén, Mátén. A Több mint testőr című műsor háziasszonya új párra talált a kétgyermekes Tamás személyében, akiről azt meséli, hogy már első találkozásuk előtt beleszeretett.

Fotó: Steiner Gábor

Intenzív heteken van túl Vámos Erika, aki tavasszal szakított vőlegényével, Mátéval, miután a férfi hűtlen volt hozzá. Erika azonban nem szomorkodott túl sokáig, úgy érzi, máris betoppant életébe a nagy szerelem a 42 éves, kétgyermekes Tamás személyében. – Sokan kérdezik, hogy nem túl gyors-e a tempónk Tamással. De én azt gondolom, hogy valóban meggyászoltam a Mátéval való kapcsolatomat, és nem vagyok hajlandó tovább szomorkodni csak azért, mert úgy illene. Épp elég volt nekem az a pokol, amit egy hónapig átéltem, miután beismerte, hogy megcsalt. Alig ettem, szinte ugyanabban a néhány sötét ruhában jártam egész tavasszal, nem érdekelt, hogy nézek ki. A munkatársaim már rettenetesen aggódtak értem. Tamás miatt érzem azt, hogy újra élek, nekem ez mindennél többet jelent – kezdte Erika, aki első látásra, sőt már azelőtt beleszeretett új párjába.


– Tamással a közösségi oldalról már korábban ismertük egymást, több olyan csoportnak is tagjai vagyunk, amely Nagykovácsi közösségéhez tartozik. Látta, hogy mostanában szomorú posztokat osztottam meg, és privát üzenetben felkeresett, érdeklődött, hogy mi történt, miért vagyok letört. Kiöntöttem neki a szívem, és hamar arra eszméltem, hogy minden reggelünk azzal kezdődik, hogy azonnal írunk egymásnak, és minden estém úgy végződik, hogy éjszakába nyúlóan chatelünk egymással. Megbeszéltünk egy találkozót, és ez a délután mindkettőnknek olyan volt, mintha ezer éve ismernénk egymást. A bemutatkozó puszi helyett máris elcsattant az első csók. Tökéletesen működik a kémia köztünk – mesélte boldogan Erika. A pár hamarosan nyaralni megy, ami a mostaninál is jobban elmélyítheti kapcsolatukat. – Ugyan még csak négy hete vagyunk együtt, de biztosan érzem, hogy sokat jelentünk egymás számára. Ma már nem bánom, hogy a tavaszom ilyen szomorúan alakult, különben nem ismertem volna meg Tamást. Nagyon régen éreztem magam ennyire boldognak egy férfi mellett, és még sosem hordott senki úgy a tenyerén, ahogy ő. Mellette igazi nő lehetek, és nem kell félnem, hogy elnyomjuk egymást. Rövidesen kettesben töltünk majd nyolc napot, elmegyünk nyaralni, már alig várom – lelkendezett a fülig szerelmes műsorvezető. – Most, hogy kicsivel több mint egy hetet kettesben fogunk tölteni, igen furcsa lesz majd külön házba hazamenni. De az az igazság, hogy én már kulcsot is adtam Tamásnak a házamhoz, hiszen gyakran megyek haza később, vagy megyek el itthonról, mint ő. Ahhoz, hogy egy következő szintre emeljük a kapcsolatunkat, ez elkerülhetetlen volt. Szívmelengető érzés, hogy bár alig több mint egy hónapja ismerjük egymást, a világon semmit sem érzünk furának, sem túl gyorsnak.

Fotó: Steiner Gábor

Kapcsolódó Cikkek