EUR: 332,47 Ft
CHF: 303,24 Ft
2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Egyéb Veszprém

Veszprém, a fesztiválváros

Nemzetközi fellépők sora szórakoztatta a közönséget esténként (fotó: Kovács Bálint)

Négy napra fesztiválvárossá változott Veszprém: a belváros utcáin és közterein délutántól késő estig zenészek szórakoztatták a bulizni vágyókat – és azokat, akik éppen arra jártak. Esténként talán kevésbé ismert nemzetközi fellépőket ismerhetett meg a hazai hallgatóság, délután viszont idén is a versenyé volt a főszerep.

Az egész belváros partyhelyszínné változott (fotó: Kovács Bálint)

Húsz kiválasztott utcazenész versengett a héten az összesen egymillió forint értékű nyereményért. 500 ezer forint sorsáról a szakmai zsűri, a másik 500 ezer forintról pedig a fesztivál közönsége szavazott az interneten. A zsűri a Funk You!-t, a közönség pedig a Bárterápiát szavazta meg győztesnek.

Húsz versenyző pályázott a fődíjra (fotó: Kovács Bálint)

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Ziomara Morrison az Aluinvent DVTK új játékosa

    Ziomara Morrison az Aluinvent DVTK új játékosa

    Az Aluinvent DVTK centere, Chanel Mokango néhány nappal ezelőtt edzés közben súlyos térdsérülést szenvedett. A kongói játékos felépülése hosszabb időt vesz igénybe, ezért a pótlásáról azonnal gondoskodni kellett.