EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb Veszprém

Veszprém, a fesztiválváros

Nemzetközi fellépők sora szórakoztatta a közönséget esténként (fotó: Kovács Bálint)

Négy napra fesztiválvárossá változott Veszprém: a belváros utcáin és közterein délutántól késő estig zenészek szórakoztatták a bulizni vágyókat – és azokat, akik éppen arra jártak. Esténként talán kevésbé ismert nemzetközi fellépőket ismerhetett meg a hazai hallgatóság, délután viszont idén is a versenyé volt a főszerep.

Az egész belváros partyhelyszínné változott (fotó: Kovács Bálint)

Húsz kiválasztott utcazenész versengett a héten az összesen egymillió forint értékű nyereményért. 500 ezer forint sorsáról a szakmai zsűri, a másik 500 ezer forintról pedig a fesztivál közönsége szavazott az interneten. A zsűri a Funk You!-t, a közönség pedig a Bárterápiát szavazta meg győztesnek.

Húsz versenyző pályázott a fődíjra (fotó: Kovács Bálint)

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.