EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 22., szombat
Móric

Egyéb Debrecen

Viharos nyár

Az országon végigsöprő, erős széllökésekkel és szakadó esővel járó viharok idén nyáron sokszor okoztak már kellemetlen pillanatokat. De ahogy a mondás is tartja: minden rosszban van valami jó. A napraforgótábla felett gyülekező sötét felhők festői látványt nyújtottak a naplementében, amit Czeglédi Zsolt, az MTI fotósa meg is örökített.

Debrecen, 2018. július 9.
Viharfelhők és eső egy napraforgótáblától fényképezve Debrecen közelében 2018. július 9-én.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.