EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Extra

Világsztárként ünneplik Vivient

Egy csapásra világsztár lett a Brazíliában élő Vajda Vivien. A többszörös ugróköteles világbajnok az America’s Got Talent műsorában nyűgözte le a zsűritagokat. A sikerig azonban nehéz út vezetett: sokszor csúfolták, de ma már erősebb, mint valaha, és minden vágya, hogy újra Magyarországon élhessen.

A szupermodell Heidi Klum és a Spice Girl egykori énekesnője, Mel B az egekig magasztalta a 23 éves Vajda Vivient, akinek a produkció végére még Simon Cowell kemény szívét is sikerült meglágyítania, így továbbjutott a középdöntőbe. Vivien a műsorban el is sírta magát, jólestek neki a méltató szavak, és eszébe jutott, hogy kislányként mennyit csúfolták, bohócnak nevezték a szenvedélye miatt. Most pedig egykori zaklatóinak és az egész világnak bizonyított.


– Lelkileg korábban voltak nehezebb időszakaim, de mindig sikerült túllendülni ezeken, mert azt csinálhatom, amit szeretek. Simonban egyébként kellemesen csalódtam. Az elején azt láttam az arcán, hogy „jól van, ezt már hallottuk ezerszer, csak menjen már le a produkció”. Az első szaltóm és a sorozatom után azonban láttam, hogy Simon elmosolyodott és örömmel nézte, amit csinálok. Mögötte a közönség már állva tapsolt és tombolt. Később Heidivel újra összefutottam és azt mondta: „Nagyon szuper voltál, csajszi”. Persze a műsor óta rengetegen írtak rám a világ minden tájáról, nagyon jó érzés – tette hozzá Vivien, aki nagyon szeretne újra Magyarországon élni.

– Sajnos korábban nem sikerült szponzort szerezni Magyarországon, de a brazil származású anyukám talált nekem Brazíliában. Ezért volt, hogy az első vb után brazilként indultam a versenyeken, de szeretnék újra magyarként bizonyítani. Ahányszor külföldre megyek, mindig hozzáteszem, hogy magyar vagyok, szeretem és büszke vagyok a hazámra. Most végeztem az egyetem nemzetközi kereskedelem szakán, és szeretnék hazaköltözni.


 

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!