2018. szeptember 20., csütörtök
Friderika

Külföld

Világsztárrá tette macskája a történészt – Videó!

Rendhagyó interjút készítettek a Nieuwsuur című holland hírműsorban azzal a lengyel akadémikussal, akinek vörös macskája viccet csinált belőle a műsor felvétele közben.

Jerzy Targalski komoly témákról beszélt, ám amikor kedvence akcióba lépett, már senki nem figyelt a történész mondanivalójára. A cica ugyanis az interjú kellős közepén felkapaszkodott Jerzy vállára, majd farkával cirógatni kezdte a tudós arcát. A jelenet után a történészt a fél világ a szívébe zárta, ugyanis olyan nyugalommal tűrte a szabotázst, hogy beszédét sem szakította meg. A felvétel futótűzként terjed a neten, a professzor világsztár lett.

Kapcsolódó Cikkek

 • Több milliárd forint értékben loptak kriptodevizát egy váltótól

  Több milliárd forint értékben loptak kriptodevizát egy váltótól

  A japán pénzügyi felügyelet (FSA) szigorú előírásai ellenére ismét hatalmas összeget, mintegy 6,7 milliárd jen (16,5 milliárd forint) értékben loptak el kriptodevizát egy japán váltóból számítógépes kalózok – közölte csütörtökön a váltót üzemeltető vállalat.

 • Három orosz újságíró halála ügyében nyomozott a megmérgezett aktivista

  Három orosz újságíró halála ügyében nyomozott a megmérgezett aktivista

  Pjotr Verzilovot, a Pussy Riothoz köthető orosz aktivistát feltehetően a Közép-afrikai Köztársaságban meggyilkolt három orosz újságíró ügyében folytatott nyomozásai miatt mérgezhették meg – közölte felesége, Nagyezsda Tolokonnyikova, az orosz ellenzéki punkzenekar egyik frontembere szerdán a független Dozsgy hírtévé műsorában.

 • Pellegrini: A Frontex ne helyettesítsen, hanem kiegészítsen

  Pellegrini: A Frontex ne helyettesítsen, hanem kiegészítsen

  A Frontexnek kiegészítő megoldásként kellene működnie, nem pedig olyanként, amely helyettesíti a független határőrségeket és a tagállamok ilyen egységeit – jelentette ki Peter Pellegrini szlovák kormányfő a visegrádi négyek miniszterelnökeinek – az informális EU-csúcsot közvetlenül megelőző – találkozója után újságíróknak nyilatkozva Salzburgban szerdán.