EUR: 323,71 Ft
CHF: 287,60 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Extra

Visszatér Nagy Ricsi

Az ORFK-OBB-vel közös balesetmegelőzési kampány után újra látható a színpadon is Nagy Ricsi. Az énekes július 27-én, pénteken zenél a bandájával egy eklektikus minifesztiválon a budapesti Ellátóházban. A koncerten a legújabb videós dala, a Galéria is elhangzik.

Az elmúlt hónapokban Nagy Ricsi az ORFK-OBB felkérésére egy balesetmegelőzési kampányban vett részt. Az énekes Várnak még rád című dalához készült egy videó, ami egyedi szemszögből mutatja egy halálos közúti baleset előzményeit majd bekövetkeztét. A dalszöveg is eleve arról szól, hogy lehet bulizni, csak mindez ésszel történjen, és ittas állapotban veszélyes és tilos volán mögé ülni. A videót számtalan médiumban bemutatták, és Ricsi sokat nyilatkozott a témában.


Az énekes most visszatér a színpadra: zenekarával július 27-én pénteken 20 órától Budapesten, az Ellátóházban koncertezik. A hely egy színes minifesztiválnak ad helyet, ahol Ricsi mellett még fellép Dimitri, a The Anahit és az Other Planet.

Ricsi koncertes repertoárjába természetesen benne lesz az a Galéria című szám is, amit nemrég akusztikus formában is rögzítettek, mi több, a felvételekről egy videó is készült.

Kapcsolódó Cikkek

 • Bianca, az élő baba

  Bianca, az élő baba

  Több mint 750 ezren követik az Instagrammon Bianca Dragusanu-t, aki úgy néz ki, mint egy élő Barbie baba.

 • Újra mélyponton Ben Affleck

  Újra mélyponton Ben Affleck

  Ben Affleck néhány héttel ezelőtt vonult be az elvonóra. Súlyos drog és alkoholproblémáiból próbál kigyógyulni, ám egyáltalán nem segít a helyzeten, hogy fiatal barátnőjével, Lindsay Shookusas nemrég szakítottak.

 • Rákkal küzdő kajakos: Pokoli fájdalmakat éltem át

  Rákkal küzdő kajakos: Pokoli fájdalmakat éltem át

  Összegyűlt a pénz, így augusztus végén sor került Tóth Robi életmentő beavatkozására Németországban. A kajakos és felesége embertpróbáló heteken vannak túl, de az orvosok szerint Robinak jók az esélyei ahhoz, hogy végleg kigyógyuljon a rákból.