EUR: 323,11 Ft
CHF: 286,37 Ft
2018. december 09., vasárnap
Natália

Extra

Visszatér Nagy Ricsi

Az ORFK-OBB-vel közös balesetmegelőzési kampány után újra látható a színpadon is Nagy Ricsi. Az énekes július 27-én, pénteken zenél a bandájával egy eklektikus minifesztiválon a budapesti Ellátóházban. A koncerten a legújabb videós dala, a Galéria is elhangzik.

Az elmúlt hónapokban Nagy Ricsi az ORFK-OBB felkérésére egy balesetmegelőzési kampányban vett részt. Az énekes Várnak még rád című dalához készült egy videó, ami egyedi szemszögből mutatja egy halálos közúti baleset előzményeit majd bekövetkeztét. A dalszöveg is eleve arról szól, hogy lehet bulizni, csak mindez ésszel történjen, és ittas állapotban veszélyes és tilos volán mögé ülni. A videót számtalan médiumban bemutatták, és Ricsi sokat nyilatkozott a témában.


Az énekes most visszatér a színpadra: zenekarával július 27-én pénteken 20 órától Budapesten, az Ellátóházban koncertezik. A hely egy színes minifesztiválnak ad helyet, ahol Ricsi mellett még fellép Dimitri, a The Anahit és az Other Planet.

Ricsi koncertes repertoárjába természetesen benne lesz az a Galéria című szám is, amit nemrég akusztikus formában is rögzítettek, mi több, a felvételekről egy videó is készült.

Kapcsolódó Cikkek

  • Adócsalás miatt eljárás indul Shakira ellen

    Adócsalás miatt eljárás indul Shakira ellen

    Adócsalás miatt eljárást indít Shakira ellen a barcelonai ügyészség, mert 2012 és 2014 között elmulasztott befizetni 14,5 millió euró adót, annak ellenére, hogy a hatóságok szerint ezekben az években spanyolországi lakosnak számított – értesült pénteken az El País című spanyol lap.

  • Testkezelésen vett részt Tomán Szabina

    Testkezelésen vett részt Tomán Szabina

    Mint arról korábban mi is beszámoltunk, Tomán Szabina kemény diétába kezdett, ugyanis még mindig nem sikerült megszabadulnia a szülés utáni plusz kilóktól. Küzdelmét mi magunk is végigkövethetjük a nemrég indított vlogsorozatában, aminek legújabb részéből az is kiderül, hogy az egészséges táplálkozás és a mozgás mellett milyen más módszerekkel tudunk látványos változást elérni.