EUR: 323,13 Ft
CHF: 287,10 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Extra

Weisz Fanni édesanyja: Elszakítottak a lányomtól

Nem bírja tovább! Weisz Fanni édesanyja, Ágnes évek óta hallgat arról, hogy valójában mennyire megromlott a kapcsolata lányával, és hogy a leendő vejével sem beszélnek. Az asszony abban bízik, hogy Fanni majd visszatalál hozzá, de egyelőre a közelgő esküvőjére sem hívta meg őt, és a siket modell közösségi oldalairól is le van tiltva. Ágnes a Lokálnak mesélt kálváriájáról.

Léránt Ágnes, Fanni édesanyja teljesen összetört, amikor megtudta, hogy imádott lánya hamarosan kimondja a boldogító igent, és őt nem hívták meg az esküvőre, ráadásul a szervezés minden pillanatából kihagyták. Úgy gondolja, hogy mindez nem Fanni hibája. – Eddig hallgattam, de most már nem bírom tovább. Három éve nem tölthettem vele egy napot sem, nem ölelhettem magamhoz a kislányomat, ami egy anyának a világon a legnagyobb fájdalom. Ezalatt az idő alatt egyszer találkoztunk egy kávéra, majd egy nyilvános sajtóeseményen, de akkor sem tudtam vele négyszemközt beszélni, hiába kértem, nem szóltak neki, hogy ott vagyok. Közölték, hogy álljak be a rajongók sorába és várjak. Ott is csak pillantásokkal kommunikáltunk. Korábban a közösségi oldalon és SMS-ben írtunk egymásnak, de közel egy éve ez is megszűnt. Nem látom a közösségi oldalait, semmilyen módon nem tudom felvenni vele a kapcsolatot. Mindenhonnan le vagyok tiltva. Nem hiszem, hogy Fanni akarja így, hiszen hosszú hónapokkal ezelőtt megbeszéltük, hogy találkozunk, mindig biztosított a szeretetéről és többször elmondta, hogy mennyire hiányzom neki, akárcsak ő nekem. Az igazság azonban az, hogy elég rossz a kapcsolatom a leendő vejemmel, valami furcsa oknál fogva pedig a lányommal való találkozások időpontjában mindig fontosabb dolguk akadt, és Fanni állítása szerint az SMS-eim eltűntek. Aztán megint letiltott. Ez megy három éve – mesélte könnyes szemmel Ágnes, aki egyáltalán nem mérges a siket szépségkirályőre, inkább félti őt.


Fanni és Ági egy évvel ezelőtt találkoztak utoljára (Fotó: Máté Krisztián)

– Miután Fanni és a vőlegénye elköltöztek az otthonunkból, a lányom pár hónap múlva ismét hazajött. Majd néhány hónap elteltével az egyik pillanatról a másikra hosszú hetekre eltűnt a szemem elől. Nem válaszolt semmilyen megkeresésemre, rettegtem, hogy baja eshetett. A barátai sem érték el. Ebben az időben néhány nap alatt nyolc kiló ment le rólam, a fiam, Gábor, próbált ételt erőltetni belém, konkrétan összeroppantam. De nem Fannit hibáztatom ezért. Tudom, hogy az esküvőre azért nem hív meg, mert fél, hogy csalódást okozott, hogy mérges vagyok rá, nem mer a szemembe nézni. Pedig semmi sem tenne boldogabbá, mint az, ha újra láthatnám, ha magamhoz ölelhetném, hiszen egy anya mindig szereti a gyermekét. Szeretném, hogy Fanni boldog legyen, de elképesztően fáj, hogy ennek nem lehetek a részese. Úgy érzem, hogy végérvényesen el akarnak szakítani a lányomtól, és ezt nem hagyhatom – mondta Ágnes, aki reméli, hogy egyszer minden rendbe jön.

– Eltávolodtunk, de mindig küzdeni fogok érte, szeretném, ha tudná, hogy mindig ott leszek neki. Már csak azért imádkozom, hogy úgy haljak meg, hogy tudom, Fanni biztonságban és boldogságban él. Most sajnos nem vagyok ebben biztos – tette hozzá. A Lokál megkereste Fannit is, hogy mondja el, miért érezheti úgy az édesanyja, hogy szabályosan elzárkózik előle, de megkeresésünkre nem válaszolt.


Weisz Fanni Szavak bemutató Játékszín (Fotó: Máté Krisztián)

Weisz Fanni Szavak bemutató Játékszín (Fotó: Máté Krisztián)

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.