EUR: 323,10 Ft
CHF: 286,32 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Belföld

11 millió jött össze Mága koncertjéből

Több mint 11 millió forint gyűlt össze Mága Zoltán jótékonyság koncertsorozata augusztus 21-ei budapesti ünnepi díszelőadásának bevételéből. A Szent István-bazilika előtti téren rendezett műsor egy száz állomásból álló koncertsorozat kiemelt eseménye volt. A rendezvényen közel tízezer ember vett részt. A bevételből támogatják a kárpátaljai Nagydobronyban felgyújtott református imaház és óvoda teljes felújítását, ezer hátrányos helyzetű magyarországi iskolás gyereknek iskolatáskát és tanszereket juttatnak, továbbá segítik a daganatos betegséggel küzdő Tóth Róbert ifjúsági Európa-bajnok kajakozó életmentő külföldi gyógykezelését.

Kapcsolódó Cikkek

 • Gazdasági érdek, hogy több turista jöjjön Magyarországra

  Gazdasági érdek, hogy több turista jöjjön Magyarországra

  Magyarország bruttó hazai termékének (GDP) előállításából a turizmus egyre nagyobb részt vállal, ezért az országnak az a gazdasági érdeke, hogy az ide irányuló turistaforgalmat folyamatosan növelje – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden az MTI-vel.

 • Főtáv: megkezdődött a budapesti hőgyűrű kiépítése

  Főtáv: megkezdődött a budapesti hőgyűrű kiépítése

  A fővárosi hőgyűrű kiépítése miatt Budapest több pontján is távhővezeték-építés és -bővítés zajlik, a beruházás célja, hogy a belső, sűrűn lakott városrészekben élők is hozzájuthassanak a távfűtéshez – közölte a Főtáv Zrt.

 • Kampányt indít a kormány a Soros-Sargentini-jelentéssel szemben

  Kampányt indít a kormány a Soros-Sargentini-jelentéssel szemben

  Széles körű tájékoztató kampányt indít a kormány, hogy mindenki előtt nyilvánvalóvá tegye: a Sargentini-jelentés hazugságokon alapul, és politikai nyomásgyakorlás céljából, a szabályokat felrúgva szavazta meg az Európai Parlament – írja szerdai számában a Magyar Idők.