2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Belföld

11 millió jött össze Mága koncertjéből

Több mint 11 millió forint gyűlt össze Mága Zoltán jótékonyság koncertsorozata augusztus 21-ei budapesti ünnepi díszelőadásának bevételéből. A Szent István-bazilika előtti téren rendezett műsor egy száz állomásból álló koncertsorozat kiemelt eseménye volt. A rendezvényen közel tízezer ember vett részt. A bevételből támogatják a kárpátaljai Nagydobronyban felgyújtott református imaház és óvoda teljes felújítását, ezer hátrányos helyzetű magyarországi iskolás gyereknek iskolatáskát és tanszereket juttatnak, továbbá segítik a daganatos betegséggel küzdő Tóth Róbert ifjúsági Európa-bajnok kajakozó életmentő külföldi gyógykezelését.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kötetbe rendezve olvashatók Pilhál György írásai

  Kötetbe rendezve olvashatók Pilhál György írásai

  Derűs, belülről mosolygós időszakot hoznak az embernek a Pilhál-művek. Mesterművek teszem hozzá, és nem hízelegni akarok, hiszen több évtizedes ismertség – talán barátságnak  is mondhatom – fűz hozzá.

 • Nőtt a kiberfenyegetettség Magyarországon

  Nőtt a kiberfenyegetettség Magyarországon

  Nőtt Magyarország kiberfenyegetettsége a tavalyi negyedik negyedévben az előző negyedévihez képest a Kaspersky Lab orosz kiberbizonsági vállalat negyedéves kimutatása, a Kaspersky Security Bulletin szerint.

 • Bemutatták Debrecen város borait

  Bemutatták Debrecen város borait

  Rekordszámú vörös- és fehérbort, valamint pezsgőt neveztek az idei Debrecen város bora versenyre – jelezte a hajdú-bihari megyeszékhely polgármestere csütörtökön, a város idei borait bemutató sajtótájékoztatón.