EUR: 321,96 Ft
CHF: 285,65 Ft
2018. december 18., kedd
Auguszta

Egyéb Szombathely

2018 a családok éve

Homokozó, csúszda, játékházak és -várak, családi sakkjáték és kosárlabdapalánkok a kicsiknek, nyugágyak és fonott székek a nagyoknak – árnyékot biztosító sátor alatt, XXI. századi körülmények között játszhatnak a gyerekek a Fő téren.

Augusztus 20-ig várja a gyerekeket a mobil játszótér  Fotó:CSG

Dr. Puskás Tivadar polgármester unokáival nézte meg az ingyenesen használható mobil játszóteret a város kedvelt sétáló-szabadidős központjában, a Fő téren. Az önkormányzat megbízásából, az Agora szervezésében és az Egyesített Bölcsődei Intézmény támogatásával olyan, két és hat év közötti gyermekeknek való játékokat állítottak fel, amelyek elsősorban a nagymozgást fejlesztik.


Puskás Tivadar polgármester Levente unokájával a játszótéren Fotó:CSG

Homokozó, csúszda, játékházak és -várak, családi sakkjáték és kosárlabdapalánkok közül választhatnak a lurkók, míg a felnőttek nyugágyakon, fonott székeken pihenhetnek. A mobil JátszóTér augusztus 20-ig várja a gyerkőcöket, naponta 9-től 19 óráig.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.