EUR: 333,42 Ft
CHF: 303,57 Ft
2019. szeptember 18., szerda
Diána

Egyéb Szombathely

2018 a családok éve

Homokozó, csúszda, játékházak és -várak, családi sakkjáték és kosárlabdapalánkok a kicsiknek, nyugágyak és fonott székek a nagyoknak – árnyékot biztosító sátor alatt, XXI. századi körülmények között játszhatnak a gyerekek a Fő téren.

Augusztus 20-ig várja a gyerekeket a mobil játszótér  Fotó:CSG

Dr. Puskás Tivadar polgármester unokáival nézte meg az ingyenesen használható mobil játszóteret a város kedvelt sétáló-szabadidős központjában, a Fő téren. Az önkormányzat megbízásából, az Agora szervezésében és az Egyesített Bölcsődei Intézmény támogatásával olyan, két és hat év közötti gyermekeknek való játékokat állítottak fel, amelyek elsősorban a nagymozgást fejlesztik.


Puskás Tivadar polgármester Levente unokájával a játszótéren Fotó:CSG

Homokozó, csúszda, játékházak és -várak, családi sakkjáték és kosárlabdapalánkok közül választhatnak a lurkók, míg a felnőttek nyugágyakon, fonott székeken pihenhetnek. A mobil JátszóTér augusztus 20-ig várja a gyerkőcöket, naponta 9-től 19 óráig.

Kapcsolódó Cikkek

 • A BDO-é a legjobb csapat

  A BDO-é a legjobb csapat

  Minden eddiginél kiegyenlítettebb küzdelmet hozott a legjobb céges focicsapatok Tatabányán rendezett döntője, ahol fővárosi győztes vihette haza a serleget vasárnap a Földi Imre Sportcsarnokból.

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Darth Vader beveszi a Bálnát

  Darth Vader beveszi a Bálnát

  Idén decemberben mutatják be a mozikban a Csillagok Háborúja kilencedik epizódját, amely a Skywalker kora címet kapta. Az ikonikus űreposz budapesti rajongói pedig most nem akárhogy készülhetnek a premierre, hiszen szeptember 15-től a Bálnába költözik a Csillagok háborúja – The Fans Strike Back kiállítás.

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.