EUR: 328,10 Ft
CHF: 297,47 Ft
2019. október 24., csütörtök
Salamon

Belföld

53 évesen hosszában úszta át a Balatont

Zimányi András gondolt egyet, és olyan célt tűzött maga elé, amit még kevesen. Keresztbe már többen is sikeresen átúszták a Balatont, ám ő magasabbra emelte a lécet. Az 53 éves férfi ugyanis hosszában, Balatonkenese és Keszthely között szelte át a magyar tengert.

A 80 kilométeres távot egyébként négy nap alatt gyűrte le András egy négyfős csapat támogatásával, naponta pedig 14-15 órán keresztül úszott a hobbiúszó, aki orvosai tanácsára kezdett el sportolni. Ezzel a teljesítménnyel most három év munkájának gyümölcse érett be.

Kapcsolódó Cikkek

  • Orbán: Megnyertük az önkormányzati választást

    Orbán: Megnyertük az önkormányzati választást

    A miniszterelnök ugyanolyan bátor és magabiztos kormányzást szeretne látni, mint az előző kilenc évben. Orbán Viktor a Hír TV-nek, a kihelyezett Fidesz-frakcióülés helyszínén adott nyilatkozatában azt is elmondta, hogy érzékeny veszteségeket szenvedtek.

  • Gyurcsány emberei térhetnek vissza Karácsony kabinetjébe

    Gyurcsány emberei térhetnek vissza Karácsony kabinetjébe

    Demszky Gábor volt főpolgármester és a Demokratikus Koalíció elnöke, Gyurcsány Ferenc emberei térhetnek vissza a Karácsony Gergely főpolgármester vezette önkormányzatba – mondta Tóth Erik a Nézőpont Intézet elemzője az M1-en.