EUR: 322,06 Ft
CHF: 285,23 Ft
2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb Dunaújváros

A Divízió I-ben folytatják a Gorillák

A tavaly a magyar első osztályban, a HFL-ben szereplő Dunaújváros Gorillaz amerikaifutball-csapat a következő szezonban a Divízió I-es bajnokságban szerepel. Az együttes vezetése úgy látja, ebben a sorozatban többet tudnak kihozni magukból a játékosok.

A Dunaújváros Gorillaz amerikaifutball-csapat honlapján, a gorillaz.hu-n olvasható az a bejelentés, miszerint a tavaly a legmagasabb osztályban, a HFL-ben szereplő együttes a következő szezonban a Divízió I. küzdelmeiben folytatja menetelését. Az indoklás szerint az anyagi helyzet miatt nem tudnának olyan csapatot kiállítani, amely felveheti a versenyt az első osztályban szereplő riválisokkal, így arra koncentrálnak, hogy a meglévő játékosállománnyal a lehető legtöbbet hozzák ki az alakulatból.


A jövőben Bachrathy Kornél (középen) irányítja a Gorillaz szakmai munkáját

Az egyesület bevallott célja emellett, hogy az utánpótlásra helyezzék a hangsúlyt: az ifjúsági korú, valamint kezdő játékosokból verbuvált második együttesük a tervek szerint a Divízió II-ben bizonyíthat a későbbiekben. A csapathoz kapcsolódó hír még, hogy Grátz Vilmos vezetőedző helyét Bachrathy Kornél veszi át.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.