EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 22., szombat
Móric

Egyéb IV.kerület

A Görgey utcában csak előjegyzéssel lehet vérvételre menni!

A laborvizsgálat sok betegség felderítésében segítséget nyújt

Sikeresnek értékelték a szervezők az előjegyzéses laborvizsgálatokat, így augusztus 1-jétől a Görgey Artúr utca 30. szám alatt található szakrendelőben a hét minden munkanapján a felnőttek előjegyzéssel vehetik igénybe vérvételi laborszolgáltatást.

Előjegyzés kérhető munkanapokon a 696-0009-es telefonszámon reggel 8 és 19 óra között, vagy személyesen a recepción 7.30 és 19 óra között. Fontos tudni, hogy telefonon csak azok tudnak előjegyzést kérni, akik korábban már jártak valamely szakrendelésen, ellenkező esetben mindenképpen személyesen kell regisztrálni a recepción. Az előjegyzéshez beutaló, illetve a személyes iratok szükségesek. Nem kell időpontot kérniük azoknak, akik kizárólag hozott mintát kívánnak leadni. Azt is fontos tudni, hogy érvényes előjegyzés nélkül a vizsgálatokat nem tudják elvégezni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.