EUR: 321,99 Ft
CHF: 285,28 Ft
2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb IV.kerület

A Görgey utcában csak előjegyzéssel lehet vérvételre menni!

A laborvizsgálat sok betegség felderítésében segítséget nyújt

Sikeresnek értékelték a szervezők az előjegyzéses laborvizsgálatokat, így augusztus 1-jétől a Görgey Artúr utca 30. szám alatt található szakrendelőben a hét minden munkanapján a felnőttek előjegyzéssel vehetik igénybe vérvételi laborszolgáltatást.

Előjegyzés kérhető munkanapokon a 696-0009-es telefonszámon reggel 8 és 19 óra között, vagy személyesen a recepción 7.30 és 19 óra között. Fontos tudni, hogy telefonon csak azok tudnak előjegyzést kérni, akik korábban már jártak valamely szakrendelésen, ellenkező esetben mindenképpen személyesen kell regisztrálni a recepción. Az előjegyzéshez beutaló, illetve a személyes iratok szükségesek. Nem kell időpontot kérniük azoknak, akik kizárólag hozott mintát kívánnak leadni. Azt is fontos tudni, hogy érvényes előjegyzés nélkül a vizsgálatokat nem tudják elvégezni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.