EUR: 323,10 Ft
CHF: 286,32 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Nagykanizsa

A hatvanadik út a Szűzanyához

Ötéves lett a Szent Ferenc Zarándokközösség, amely minden hónapban megteszi tíz kilométeres útját Kiskanizsáról a homokkomáromi Szűzanyához.

Az augusztusi engesztelőnapi zarándoklat kereken a hatvanadik volt a sorban, amelyhez ezúttal nagyon sokan, majdnem kétszázan csatlakoztak, érkeztek hívek más megyékből, még a Nyírségből is. Az útra kelőket Nagy Vendel kiskanizsai plébános áldotta meg, a gyalogos zarándokok lelki vezetője ezúttal Roca Dániel nagyatádi plébános volt.

Fotó: Gergely Szilárd

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.