EUR: 323,76 Ft
CHF: 287,61 Ft
2018. szeptember 18., kedd
Diána

Belföld

A Hír TV visszatér a régi értékekhez

„Visszatérünk a régi értékekhez, ott folytatjuk, ahol 2015-ben abbahagytuk” – mondta a Hír TV új vezérigazgató-helyettese, Szikszai Péter, miután szerdán leváltották a csatorna Simicska Lajoshoz köthető vezetőit.

Az új tulajdonos, Nyerges Zsolt a szerdai állománygyűlésen a csatorna további működéséről biztosította a dolgozókat. A menedzsmentet viszont lecserélte. Média-tanácsadónak a korábbi elnököt, Liszkay Gábort kérte fel, a vezérigazgató pedig Répásy Bálint lett. A médiumot a 2015 előtti vezetés irányítja.


– A mai nappal a Hír TV visszatért a jobboldalra, úgyhogy Csintalan Sándort és Kálmán Olgát már ne is keressék a nézők – mondta Szikszai Péter. Az új menedzsment visszatérése után szerda este Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője volt a csatorna vendége, aki arra biztatta párttársait, hogy újra vegyenek részt vendégként a Hír TV műsoraiban.

A Hír TV 2002 decemberében indult konzervatív értékrendű csatornaként, azonban szellemisége 2015-ben megváltozott, amikor Simicska Lajos viszonya megromlott Orbán Viktorral. Az oligarcha ezután a Jobbik szolgálatába állította médiumait, ez az időszak ért véget szerdán.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek