EUR: 323,11 Ft
CHF: 286,37 Ft
2018. december 09., vasárnap
Natália

Belföld

A Hír TV visszatér a régi értékekhez

„Visszatérünk a régi értékekhez, ott folytatjuk, ahol 2015-ben abbahagytuk” – mondta a Hír TV új vezérigazgató-helyettese, Szikszai Péter, miután szerdán leváltották a csatorna Simicska Lajoshoz köthető vezetőit.

Az új tulajdonos, Nyerges Zsolt a szerdai állománygyűlésen a csatorna további működéséről biztosította a dolgozókat. A menedzsmentet viszont lecserélte. Média-tanácsadónak a korábbi elnököt, Liszkay Gábort kérte fel, a vezérigazgató pedig Répásy Bálint lett. A médiumot a 2015 előtti vezetés irányítja.


– A mai nappal a Hír TV visszatért a jobboldalra, úgyhogy Csintalan Sándort és Kálmán Olgát már ne is keressék a nézők – mondta Szikszai Péter. Az új menedzsment visszatérése után szerda este Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője volt a csatorna vendége, aki arra biztatta párttársait, hogy újra vegyenek részt vendégként a Hír TV műsoraiban.

A Hír TV 2002 decemberében indult konzervatív értékrendű csatornaként, azonban szellemisége 2015-ben megváltozott, amikor Simicska Lajos viszonya megromlott Orbán Viktorral. Az oligarcha ezután a Jobbik szolgálatába állította médiumait, ez az időszak ért véget szerdán.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Piacképes startupoknak ajánl 50 milliós befektetést az MVM Csoport

  Piacképes startupoknak ajánl 50 milliós befektetést az MVM Csoport

  Egyenként akár 50 millió forint magvető befektetést és akcelerációs szolgáltatásokat vehetnek igénybe az MVM Edison startup versenyének győztesei; az MVM Csoport harmadik alkalommal kiírt innovációs pályázatára január végéig jelentkezhetnek ígéretes ötleteikkel az innovatív fejlesztők – közölték a szervezők.

 • Tízmillióért kelt el Radnóti Miklós kézirata

  Tízmillióért kelt el Radnóti Miklós kézirata

  Ötmillió forintos kikiáltási árról indulva végül 10 millió forintért kelt el Radnóti Miklós klasszikusának, a Járkálj csak, halálraítélt című versnek egyetlen fennmaradt kézirata a Központi Antikvárium péntek esti árverésén.

 • Új családtámogatási intézkedések készülnek

  Új családtámogatási intézkedések készülnek

  Több családtámogatási elképzelés is a Pénzügyminisztérium napirendjén van, ezek között szerepel az úgynevezett falusi csok is – mondta a Magyar Időknek a pénzügyekért felelős államtitkár.