EUR: 322,78 Ft
CHF: 285,77 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Egyéb Nyíregyháza

A jövő Gerái

(Fotó: Lokál)

(Fotó: Lokál)

Már csak egy hét van hátra a városi táborokból. Az önkormányzat 20,4 millió forinttal járult hozzá idén is az általános iskolások hasznos időtöltéséhez. Hét helyszínen, összesen 25 turnusban 1600 kisdiák töltheti színes programokkal a vakáció egy részét, köztük három turnusban 170-en a nyírszőlősi focitáborban. Délelőtt fociedzéseket tartottak, délután pedig sportprogramokat szerveztek számukra a pedagógusok, volt például mediball, csocsóbajnokság és kötélhúzás.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.

 • Adózni kell az AIRBNB után

  Adózni kell az AIRBNB után

  Döntött a képviselő-testület: Józsefvárosban jövőre építményadót kell fizetni az AIRBNB-ként hasznosított lakások után.