EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb Nyíregyháza

A jövő Gerái

(Fotó: Lokál)

(Fotó: Lokál)

Már csak egy hét van hátra a városi táborokból. Az önkormányzat 20,4 millió forinttal járult hozzá idén is az általános iskolások hasznos időtöltéséhez. Hét helyszínen, összesen 25 turnusban 1600 kisdiák töltheti színes programokkal a vakáció egy részét, köztük három turnusban 170-en a nyírszőlősi focitáborban. Délelőtt fociedzéseket tartottak, délután pedig sportprogramokat szerveztek számukra a pedagógusok, volt például mediball, csocsóbajnokság és kötélhúzás.

Kapcsolódó Cikkek

 • Irány a színház! Lessünk be a kulisszák mögé!

  Irány a színház! Lessünk be a kulisszák mögé!

  Harmincnégy színház részvételével, mintegy 200 programmal várja az érdeklődőket szombaton a Színházak Éjszakája. A teátrumok nem csak előadásokkal készülnek, hanem kulisszajárásokkal, nyílt próbákkal és számos egyéb programon is részt lehet venni.

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.