EUR: 323,33 Ft
CHF: 286,40 Ft
2018. december 14., péntek
Szilárda

Extra

A nap képe: Vissza a jövőbe

Harminchárom évvel ezelőtt, 1985-ben robbant be a köztudatba a ma már klasszikusnak számító Vissza a jövőbe című világhírű sci-fi első része, aminek tiszteletére most egy közös fotó erejéig újra összeállt a trilógia négy meghatározó színésze, Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson és Thomas F. Wilson.

A három évtizede készített alkotás premierje óta talán ez az első olyan alkalom, hogy újra egy képen láthatók a színészlegendák. A film egyébként hatalmas sikert aratott. Húszmilliós készítési költségei mellett több mint négyszázmillió dollárt hozott a konyhára, a rendező, Robert Zemeckis pedig azonnal a kritikusok kedvencévé vált.


Kapcsolódó Cikkek

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.