EUR: 321,49 Ft
CHF: 281,87 Ft
2018. november 19., hétfő
Erzsébet

Egyéb Miskolc

A Salgótarjánt is legyőzte a MEAFC

Harmadik edzőmérkőzésén, hazai környezetben, a még formálódó Salgótarján együttesét győzte le a MEAFC férfi kosárlabdacsapata.

Az NB I/B Piros- és Zöld-csoportos képviselőinek csatája jól indult a vendéglátók számára, akik már az első negyedben tudatosították a nógrádiakban, hogy nem szeretnék vesztesen elhagyni a pályát. A folytatásban a még nem teljes kerettel játszó Salgótarján nem tudta megszorítani az egyre harcosabb MEAFC-ot, így a találkozó végén jelentős miskolci sikert mutatott az eredményjelző.


A taktikai megbeszélés nem volt hiábavaló, jelentős miskolci sikert ünnepelhettünk a játék végén

Drahos Gábor (MEAFC): – A reggeli edzéssel a lábakban most talán előny volt a késői kezdés. A végeredményért megdolgoztunk, ám az csalóka, hiszen ellenfelünknek ez még messze nem a végleges bajnoki kerete. Ettől függetlenül sok jó és lelkes mozgást alkalmaztak ma a mieink, melyek a nagy sebességre való törekedés mellett idővel az előnyünkre válhatnak. Minden játékosom megtette a magáét a csapatért és az esti időpont ellenére ismét szép számban kilátogató miskolci nézőinkért.

Ughy Albert (Salgótarján): – Nagyon az út elején vagyunk még, több sérültünk és hiányzónk is volt. Fizikális értelemben hasznos volt nekünk ez a meccs, de ez a maximum, amit ki tudok emelni. Talán korai is volt ez a mai edzőmeccs, de mindenből lehet tanulni és kell is. Nagyon sok volt az egyéni hiba, amit a Miskolc rendre kihasznált. Gratulálok nekik és sok sikert kívánok a bajnokságban!

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.