2019. augusztus 23., péntek
Bence

Egyéb Miskolc

A Salgótarjánt is legyőzte a MEAFC

Harmadik edzőmérkőzésén, hazai környezetben, a még formálódó Salgótarján együttesét győzte le a MEAFC férfi kosárlabdacsapata.

Az NB I/B Piros- és Zöld-csoportos képviselőinek csatája jól indult a vendéglátók számára, akik már az első negyedben tudatosították a nógrádiakban, hogy nem szeretnék vesztesen elhagyni a pályát. A folytatásban a még nem teljes kerettel játszó Salgótarján nem tudta megszorítani az egyre harcosabb MEAFC-ot, így a találkozó végén jelentős miskolci sikert mutatott az eredményjelző.


A taktikai megbeszélés nem volt hiábavaló, jelentős miskolci sikert ünnepelhettünk a játék végén

Drahos Gábor (MEAFC): – A reggeli edzéssel a lábakban most talán előny volt a késői kezdés. A végeredményért megdolgoztunk, ám az csalóka, hiszen ellenfelünknek ez még messze nem a végleges bajnoki kerete. Ettől függetlenül sok jó és lelkes mozgást alkalmaztak ma a mieink, melyek a nagy sebességre való törekedés mellett idővel az előnyünkre válhatnak. Minden játékosom megtette a magáét a csapatért és az esti időpont ellenére ismét szép számban kilátogató miskolci nézőinkért.

Ughy Albert (Salgótarján): – Nagyon az út elején vagyunk még, több sérültünk és hiányzónk is volt. Fizikális értelemben hasznos volt nekünk ez a meccs, de ez a maximum, amit ki tudok emelni. Talán korai is volt ez a mai edzőmeccs, de mindenből lehet tanulni és kell is. Nagyon sok volt az egyéni hiba, amit a Miskolc rendre kihasznált. Gratulálok nekik és sok sikert kívánok a bajnokságban!

Kapcsolódó Cikkek

  • Nagyüzem a Haladásnál

    Nagyüzem a Haladásnál

    Négy szakosztály felnőtt-, illetve utánpótlás-játékosai gyakorolnak a Rohonci úti sportkomplexum szó szerint XXI.

  • Újraéled a legendás cukrászda

    Újraéled a legendás cukrászda

    Hamarosan ismét élettel telik meg a tatabányaiak egykori kedvenc helye. Az régi Gála cukrászdához számtalan élmény köti a városban élőket, hiszen több mint négy évtizeden át kóstolhatták itt kedvenc süteményeiket.