EUR: 326,58 Ft
CHF: 300,08 Ft
2019. augusztus 20., kedd
István

Külföld

A svéd választók gyökeres változásokat akarnak a migrációs politikában

Flamm László Svédország szakértő szerint a svéd választók gyökeres változásokat akarnak a migrációs politikában.

A szakértőt az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorában kérdezték a két hét múlva esedékes svédországi választásokról. A választóknak az kell, hogy a pártok kiszámítható módon mutassák be elképzeléseiket – mondta.


A kormányzó szociáldemokraták is kijelentették, hogy a svéd menekült- és a bevándorláspolitika nem fenntartható – emlékeztetett. Hozzátette, hogy a gyökeres változásokhoz idő kell, de már elkezdték a szigorításokat. Fontos momentumként emelte ki például, hogy a következő svéd költségvetési időszakban – melyet 4-5 évre terveznek – a migrációval kapcsolatos kiadásokat 50 százalékkal csökkentenék.

Flamm László elmondta, a közvélemény-kutatási adatok szerint a kormánypártok vezetnek, de két hét múlva kiderül, hogy az általuk megtett eddigi intézkedések elegek lesznek-e a győzelemhez.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Pokolgép robbant Észak-Írországban

    Pokolgép robbant Észak-Írországban

    Pokolgép robbant hétfőn Észak-Írországban, az Írországgal közös határ közelében, a hatóságok tájékoztatása szerint az akció célpontjai azok a rendőrök voltak, akiket előzőleg egy csalinak szánt hamis riasztás miatt küldtek a közelbe, és szerencsések voltak, hogy nem vesztették életüket.

  • Évekig eltarthat a szétválasztott bangladesi sziámi ikrek rehabilitációja

    Évekig eltarthat a szétválasztott bangladesi sziámi ikrek rehabilitációja

    Még évekig eltarthat a fejüknél összenőtt és augusztus elején sikeresen szétválasztott bangladesi sziámi ikrek rehabilitációja, az egyik kislány már jól van, a másikat mélyaltatásban tartják, mindketten lázasak, vírusfertőzésen esnek át – mondták el a műtétsorozatot levezető magyar orvosok vasárnap budapesti sajtótájékoztatón.