EUR: 323,27 Ft
CHF: 286,04 Ft
2018. szeptember 20., csütörtök
Friderika

Extra

A Szigeten lazítottak Caramelék

Caramel és felesége, Szilvi hónapok óta sehol nem jelentek meg együtt nyilvánosan, mert minden erejükkel kislányuk, Szofi gyógyulására koncentrálnak. A házaspár most a Szigeten kapcsolódott ki és próbálta pár órára elengedni a gondokat. 

Caramel és felesége, Szilvi Szofi betegsége óta először a Szigeten jelentek meg közösen barátaikkal együtt. Mindketten visszafogottan szórakoztak és próbálták – ha csak néhány órára is – elengedni a gondjaikat. – Jól érezzük magunkat, többet nem szeretnék mondani – nyilatkozta szűkszavúan Szilvi.


Caramel áprilisban közösségi oldalán osztotta meg a nyilvánossággal, hogy kislánya leukémiás. „Borzasztó nehéz leírni e sorokat, de szükségesnek érezzük. Szofit leukémiával diagnosztizálták, a kórházi kezelés azonnal megkezdődött” – írta akkor az énekes, aki feleségével együtt kezdetben megosztott néhány részletet a kicsi kezeléséről, de a negatív hozzászólások után Szilvi letörölte magát a közösségi oldalakról, mindketten hallgatásba burkolóztak és kerülték a nyilvános megjelenéseket.

Kapcsolódó Cikkek