EUR: 323,96 Ft
CHF: 287,55 Ft
2018. december 14., péntek
Szilárda

Extra

A Szigeten lazítottak Caramelék

Caramel és felesége, Szilvi hónapok óta sehol nem jelentek meg együtt nyilvánosan, mert minden erejükkel kislányuk, Szofi gyógyulására koncentrálnak. A házaspár most a Szigeten kapcsolódott ki és próbálta pár órára elengedni a gondokat. 

Caramel és felesége, Szilvi Szofi betegsége óta először a Szigeten jelentek meg közösen barátaikkal együtt. Mindketten visszafogottan szórakoztak és próbálták – ha csak néhány órára is – elengedni a gondjaikat. – Jól érezzük magunkat, többet nem szeretnék mondani – nyilatkozta szűkszavúan Szilvi.


Caramel áprilisban közösségi oldalán osztotta meg a nyilvánossággal, hogy kislánya leukémiás. „Borzasztó nehéz leírni e sorokat, de szükségesnek érezzük. Szofit leukémiával diagnosztizálták, a kórházi kezelés azonnal megkezdődött” – írta akkor az énekes, aki feleségével együtt kezdetben megosztott néhány részletet a kicsi kezeléséről, de a negatív hozzászólások után Szilvi letörölte magát a közösségi oldalakról, mindketten hallgatásba burkolóztak és kerülték a nyilvános megjelenéseket.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.