EUR: 317,74 Ft
CHF: 280,63 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Szeged

A SZIN-es sztárok este pörögnek fel

Tíz különböző helyszínen 150 programmal várja a fesztiválozókat idén a Szegedi Ifjúsági Napok. A bulik általában délután négy óra után kezdődnek, de olyan helyszín is lesz, ahol csak éjfélkor indul a pörgés. A neves magyar fellépők mellett pedig külföldi hírességekkel is lehet majd a Partfürdőn találkozni.

A Borsodi Nagyszínpad már az első napon, augusztus 22-én megteremti az általános fesztiválhangulatot. Majka & Curtis élő fellépése kezdődik este 8 órától, majd az angol Wilkinson keveréseire lehet bulizni, akit a fesztiválok megkerülhetetlen csapata, a Punnany Massif követ éjjel 11 óra után.


Rajtuk kívül az első nap a kisebb színpadokon többek között fellép Szabó Balázs, a miskolci Paddy and the Rats és a Hiperkarma.

Augusztus 23-án, csütörtökön az idén 50 éves SZIN egyik fő fellépője Ákos lesz, aki szintén az 50. születésnapját ünnepelte április 6-án. Az este 8 óra után kezdődő koncert az Ákos 50 című fesztiválturné egyik állomása, ahol az énekes legnépszerűbb dalai is felcsendülnek.


A programok délután 4-től kezdődnek a hangulat éjfél után teljes

Ákos fellépését az angol Jess Glynne énekesnő műsora követi, aki 2015-ben a legjobb tánczenei felvétel kategóriában nyert Grammy-díjat.

Az a fesztiválozó sem fog unatkozni csütörtökön, akit hidegen hagy Ákos és Jess Glynne. A Pepsi Nagyszínpadon este 7 órakor a Csík Zenekar, majd éjjel fél 11-kor a Honeybeast számaira lehet ugrálni. A rap és az elektronikus zene szerelmesei sem fognak csalódni, ugyanis a Captain Morgan Arénában este 8 órakor a Hősök lép fel, majd őket követi a humoráról ismert Bëlga zenekar, éjjel 1 órától pedig Metzker Viktória gondoskodik a talpalávalóról.

Augusztus 24-én már a bőség zavara lesz a fesztiválozók legnagyobb problémája. A Borsodi Nagyszínpadon este 6 után kezd a Magna Cum Laude, a bandát a Halott Pénz, majd a Pet Shop Boys követi.

A Pepsi Nagyszínpadon délután 5 óra 30 perctől egészen éjfélig a magyar popzene meghatározó alakjai szórakoztatják a közönséget. Először a New Level Empire, majd az Irie Maffia dalaira lehet 7 órától táncolni, a Vad Fruttik fél kilenckor kezd, legvégül pedig a Brains zenéire lehet ugrándozni éjfélig.

A kisebb színpadok felhozatala sem lesz rosszabb pénteken, ugyanis 4 óra után a Jägermeister Stage-en kezd az NB, este pedig a Ganxsta Zolee és a Kartel, valamint Péterfy Bori & Love Band zenél. Az éjszakát a Suck My Disco elektronikus zenei formáció zárja, egészen hajnali 5 óráig tolják a bulit.

Szombaton, a fesztivál zárónapján a Borsodi Nagyszínpadon este 8 óra után muzsikál a Quimby, majd Sean Paul ad koncertet. A rendezvény egyéb helyszínein többek között megtalálható lesz a Wellhello, a Lovasi’18, a Magashegyi Underground, a Children of Distance és a The Biebers is.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.