EUR: 323,76 Ft
CHF: 287,61 Ft
2018. szeptember 18., kedd
Diána

Egyéb Szekszárd

A város legszebb portáit díjazzák

Idén több év kihagyás után Szekszárd Város Önkormányzata ismét megrendezi a Tiszta, rendezett, virágos porta elnevezésű programját. A szervezők azok jelentkezését várják, akik saját vagy mások portáját példaértékűnek gondolják a megyeszékhely szebbé tételében. A jelentkezés határideje augusztus 10-e, és az alábbi kategóriákban lehet nevezni: társasházak, családi házak, tanyák, telephelyek és végül vendéglátó- és kereskedelmi egységek. A zsűri előreláthatóan augusztus végén látogatja meg a benevezett portákat. Több szempontbot is figyelembe vesz majd a szakértői gárda. Többek között értékelik az udvar, előkert, homlokzat, járdaszegély díszítésének esztétikai összhatását; az intézmény, kereskedelmi és vendéglátóegység kategóriában az épületek környezetének tisztaságát, rendezettségét, a környezetszépítés minőségét és összhangját. Jelentkezni a [email protected] e-mail-címen lehetséges.

(Fotó: Keresztesi Balázs)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.