2019. szeptember 18., szerda
Diána

Egyéb Szekszárd

A város legszebb portáit díjazzák

Idén több év kihagyás után Szekszárd Város Önkormányzata ismét megrendezi a Tiszta, rendezett, virágos porta elnevezésű programját. A szervezők azok jelentkezését várják, akik saját vagy mások portáját példaértékűnek gondolják a megyeszékhely szebbé tételében. A jelentkezés határideje augusztus 10-e, és az alábbi kategóriákban lehet nevezni: társasházak, családi házak, tanyák, telephelyek és végül vendéglátó- és kereskedelmi egységek. A zsűri előreláthatóan augusztus végén látogatja meg a benevezett portákat. Több szempontbot is figyelembe vesz majd a szakértői gárda. Többek között értékelik az udvar, előkert, homlokzat, járdaszegély díszítésének esztétikai összhatását; az intézmény, kereskedelmi és vendéglátóegység kategóriában az épületek környezetének tisztaságát, rendezettségét, a környezetszépítés minőségét és összhangját. Jelentkezni a [email protected] e-mail-címen lehetséges.

(Fotó: Keresztesi Balázs)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A BDO-é a legjobb csapat

  A BDO-é a legjobb csapat

  Minden eddiginél kiegyenlítettebb küzdelmet hozott a legjobb céges focicsapatok Tatabányán rendezett döntője, ahol fővárosi győztes vihette haza a serleget vasárnap a Földi Imre Sportcsarnokból.

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Darth Vader beveszi a Bálnát

  Darth Vader beveszi a Bálnát

  Idén decemberben mutatják be a mozikban a Csillagok Háborúja kilencedik epizódját, amely a Skywalker kora címet kapta. Az ikonikus űreposz budapesti rajongói pedig most nem akárhogy készülhetnek a premierre, hiszen szeptember 15-től a Bálnába költözik a Csillagok háborúja – The Fans Strike Back kiállítás.