EUR: 323,34 Ft
CHF: 285,76 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Kecskemét

A Városházán találkoztak a Rózsahölgyek

A közelmúltban tartották a Rózsahölgyek VII. Nemzetközi Találkozóját Kecskeméten. A Városháza virágokkal feldíszített udvarán zenével és borkóstolóval várták a vendégeket. A rendezvényen Mák Kornél alpolgármester köszöntötte a Rózsahölgyeket.

A hagyományos udvari virágkiállítás keretében minden évben találkoznak a Rózsahölgyek, azaz a Jóság, a Szépség, a Szelídség, a Szeretet és Béke nagykövetei. Az eseményen Rigóné Kiss Éva, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Bács-Kiskun Megyei Szervezetének vezetője elmondta, kiemelt vendégeik, vagyis a kárpátaljai Rózsahölgyek nem tudtak eljönni. Velük telefonon keresztül beszéltek a résztvevők.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.