EUR: 326,91 Ft
CHF: 301,16 Ft
2019. augusztus 20., kedd
István

Egyéb Kecskemét

A Városházán találkoztak a Rózsahölgyek

A közelmúltban tartották a Rózsahölgyek VII. Nemzetközi Találkozóját Kecskeméten. A Városháza virágokkal feldíszített udvarán zenével és borkóstolóval várták a vendégeket. A rendezvényen Mák Kornél alpolgármester köszöntötte a Rózsahölgyeket.

A hagyományos udvari virágkiállítás keretében minden évben találkoznak a Rózsahölgyek, azaz a Jóság, a Szépség, a Szelídség, a Szeretet és Béke nagykövetei. Az eseményen Rigóné Kiss Éva, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Bács-Kiskun Megyei Szervezetének vezetője elmondta, kiemelt vendégeik, vagyis a kárpátaljai Rózsahölgyek nem tudtak eljönni. Velük telefonon keresztül beszéltek a résztvevők.

Kapcsolódó Cikkek

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Látványos futballshow költözött a Béke térre

  Látványos futballshow költözött a Béke térre

  A kerületünkben zajló Mozgásban a kultúra! című rendezvénysorozat harmadik eseménye A futball látványosságai címet kapta. A Béke téren megrendezett programon mindenki megismerhette a teqballt, mint sportágat, sőt a Freestyle Foci csapata is látványos show-val készült.