2019. szeptember 18., szerda
Diána

Extra

Agykontrollal fiatalodik Nyertes Zsuzsa

Nyertes Zsuzsa 59 évesen is irigylésre méltó formában van, amit elmondása szerint az agykontrollnak köszönhet. A színésznő a Lokálnak azt is elárulta, hogy érzi magát az édesanyja, és hogy a lányának miért nem született testvére. 

Nyertes Zsuzsa színész és lánya Gulyás Zsuzsa (Zsuzsó).

Nyertes Zsuzsa még mindig bomba formában van, amit a színpadon is rengetegszer bizonyít, hiszen jó néhány szerepben láthatjuk őt lenge öltözékben, ahol meg-megvillantja tökéletes alakját. A színésznő most elárulta: gondolatainak erejével őrzi meg fiatalságát.


– Amikor a lányomat, Zsuzsót szültem, már elmúltam 35 éves, szóval nem a fiatal anyukák közé tartoztam. Konkrétan én voltam a legidősebb édesanya a szobában. A gyermekemet a karomban tartva eldöntöttem, hogy szeretnék fiatalos édesanya és később nagymama lenni. Így az agykontroll segítségével napi szinten arra gondolok – és akarom is –, hogy amíg csak lehet, fiatalos tudjak maradni és úgy érzem, ez sikerült. Persze ezek mellett azért odafigyelek az étkezésre is és arra, hogy jó minőségű kozmetikumokat használjak. A színpadon pedig a szükséges mozgás is megvan. Nem gondolkodom plasztikai beavatkozáson, mert szerintem nincs rá szükségem, és nem szeretnék úgy kinézni, mint egy múmia. De ki tudja, lehet, hogy egyszer én is megbolondulok – nevetett fel Zsuzsa, aki örömmel mesélt arról, hogy 79 éves édesanyja már sokkal jobban van a tavalyi állapotához képest.

– Tavaly ilyenkor orvostól orvosig járkáltunk anyukámmal, mert a gerincproblémái miatt elviselhetetlen fájdalmai voltak. Szerencsére a megfelelő kezeléseknek és gyógyszereknek köszönhetően most jól van. Bár ehhez biztos az is hozzájárul, hogy éppen az unokáival pihen a Balatonnál. A két húgommal nagyon aggódtunk érte, és  jó érzés volt, hogy ebben az időszakban támaszkodni tudtunk egymásra és közösen megoldottuk a problémát. Kicsit bánom, hogy ezt a 25 éves lányom nem ismeri, hiszen nincs testvére. Születése után rengeteg munkát kaptam, és mire odajutottam, hogy az életembe belefért volna egy újabb gyermek, már elmúltam 40, és féltem ilyen idősen teherbe esni. De emiatt nincs hiányérzetem, hiszen Zsuzsó egy csodálatos ifjú hölgy, nemrég diplomázott, és egy nagy cégnél dolgozik. Ő a világ összes gyermekével felér – tette hozzá a színésznő.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek